Tiedote

13.3.2020 13.04

Elämme tällä hetkellä ajatuksia herättävää aikaa, joka voi olla myös pelottava. Pelkoon ei kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä meillä Huittisissa ole aihetta. Tällä hetkellä meidän on kuitenkin kannettava huolta siitä, että pyrimme omilla valinnoillamme ja toiminnallamme huolehtimaan toistemme hyvinvoinnista.

Huittisten seurakunnassa varaudutaan koronaviruksen leviämisen aiheuttamaan poikkeustilaan kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaisesti.

Tämä tarkoittaa tällä hetkellä sitä, että kaikki kokoava toiminta (kerhot, nuortenillat, kinkerit ym.) on toistaiseksi tauolla, ainakin 12.4. asti. Seurakunta pyrkii kuitenkin turvaamaan kaikissa tilanteissa perustoimintansa. Jumalanpalvelukset järjestetään sanajumalanpalveluksina Huittisten, Huhtamon ja Vampulan kirkoissa normaaleina aikoina.

Kirkollisista toimituksista, avioliittoon vihkimisestä, kasteista ja hautaan siunaamisesta voi sopia kirkkoherranvirastossa p. (02) 5601 600. Suosittelemme asioimaan puhelimitse ja sähköpostilla.

Diakoniatyöhön yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse, työntekijät antavat tarkempia ohjeita tilanteen mukaan.

Jos kaipaat mahdollisuutta keskustella tilanteesta, voit olla yhteydessä seurakunnan työntekijään. Yhteystietoja saat myös kirkkoherranvirastosta. Myös valtakunnallinen palveleva puhelin sekä palveleva netti ovat käytettävissä (0400 22 11 80 ja https://kirkonkeskusteluapua.fi/palveleva-netti/)

- kirkkoherra Jani Laaksonen