Huittisten Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Huom! Huittisten kirkossa on vieraillut sunnuntaina 18.7.2021 konfirmaatiotilaisuudessa ulkopaikkakuntalainen covid-positiivinen henkilö.
Jäljitystyö on tehty ja kaikki huittislaiset lähikontaktit on asetettu tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin.
Kaikkia samaan konfirmaatiotilaisuuteen osallistuneita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan koronanäytteelle, mikäli oireita ilmenee.

Kokoontumisrajoitukset poistuivat, mutta noudatamme terveysturvallista kokoontumista, mikä tarkoittaa seuraavaa: Toistaiseksi kirkkotilasta on käytössä 50%, maskin käyttöä suositellaan edelleen, samoin käsien desinfiointia.

PYHÄPÄIVÄ

Su 1.8.
Klo 10 Messu Huittisten kirkossa, Laaksonen, Lampikoski, Uutaniemi. Kolehti: Suomen Lähetysseuralle.
Klo 12 Konfirmaatiomessu Huittisten kirkossa, Lampikoski, Laaksonen, Sorva, Kannisto.
Klo 18 Messu Sley:n ruk.huoneessa, Olli Koskenniemi.

VIIKKOTILAISUUDET

Ke 28.7.
Klo 16.30 Suomi-Israel -rukoushetki takkahuoneessa.

Pe 30.7.
Klo 18-22 Yht.krist. rukousasema Sley:n ruk.huoneessa.

Ke 4.8.
Klo 16.30 Suomi-Israel -rukoushetki takkahuoneessa.
Klo 18 Koulunsa aloittavien siunauskirkko Huittisten kirkossa.

KASTETTU

Elviira Helmi-Anneli Lehto.

AVIOLIITTOON VIHITTY

Jarno Tapio Lempiälä ja Riitta Irmeli Kraapo.

KUOLLUT

Helke Urpo Veikko Lundberg 89 v.

Vampulan kappeliseurakunta

La 31.7.
Klo 12 Ilmailuväen kirkko Vampula-Tuulikki lentokentällä. Kenttärovasti Kari Mannermaa, lähetystyöntekijä Roy Rissanen, kanttorina Sirpa Honkanen.
Klo 13 Konfirmaatiomessu Vampulan kirkossa, Smolander, Vehmaa. Kirkkoon toivotaan saapuvan vain konfirmoitavien lähimmät omaiset ja kummit.

Su 1.8.
Klo 14 Tapani Kotajan eläkkeelle lähtöjuhlat Vampulan kirkossa. Kahvit srk-talon pihalla.

To 5.8.
Klo 18 Koulunsa aloittavien siunauskirkko Vampulan kirkossa.