Huittisten Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset vietetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Tilaisuudet Huittisten kirkosta voit kuunnella Iskelmä Satakunnan taajuudelta 93,0 MHz tai nettiradiosta.

Ke 20.1.
Klo 17 Yht.krist. rukoushetki Suomen ja Israelin puolesta Sley:n ruk.huoneessa.

Su 24.1.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus Huittisten kirkossa, Laaksonen, Lampikoski, Uutaniemi. Kolehti: Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry:lle.
Klo 11-15 Kirkko avoinna hiljentymistä varten, mahdollisuus nauttia myös ehtoollista. Huom. tiloissa enintään 10 henkilöä kerralla.

Ti 26.1.
Klo 10-18 Kirkko avoinna lapsille. Tervetuloa yhdessä lapsen kanssa katselemaan ja ihmettelemään millaista kirkossa on ja mitä sieltä löytyy. Kirkossa myös Lemmi-lampaan puuhapiste! Tilaisuudessa noudatetaan koronarajoituksia.
Klo 13 Japanin-Kenian läh.piiri Sley:n ruk.huoneessa.

Ke 27.1.
Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu.
Klo 17 Yht.krist.rukoushetki Suomen ja Israelin puolesta Sley:n ruk.huoneessa.

To 28.1.
Klo 16-19 Lapsiparkki srk-keskuksessa. Ilm. tiistaihin mennessä p. 044-0560175. Toiminta on maksutonta.

KASTETTU

Meea Aurora Elisabet Ihantoja,
Minka Sylvia Laaksonen,
Elmeri Junno Untamo Kaila (Tampereen Etel. srk).

KUOLLUT

Erkki Olavi Härkälä 98 v,
Ossi Olavi Suontausta 83 v,
Heikki Tapio Ala-Haavisto 43 v (Keski-Porin srk).

Vampulan kappeliseurakunta

Su 24.1.
Klo 11-13 Vampulan kirkko avoinna hiljentymistä varten, mahdollisuus nauttia myös ehtoollista. Huom. tiloissa enintään 10 henkilöä kerralla.