Huittisten Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

PYHÄPÄIVÄ

Su 31.5.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus Huittisten kirkossa, Lampikoski, Uutaniemi.

Jumalanpalvelukset järjestetään normaalin aikataulun mukaan, mutta hallituksen yhteisille kokoontumisille asettamien rajoitteiden vuoksi seurakunta voi osallistua vain radion välityksellä.
Jumalanpalveluksen Huittisten kirkosta voit kuunnella Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz kyseisenä päivänä kello 10 alkaen. Huittisten kirkko on auki jumalanpalvelusten jälkeen kaksi tuntia hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki.

VIIKKOTILAISUUDET

Ystävänkamari:
1.6. alkaen sään salliessa päiväkahvit yms. Arjan puutarhassa. Tarkempi aika Arjalta 040-5882554 ilmoittautuessa. Uudetkin tervetulleita.

Ke 3.6.
Klo 18 Kesäillan hartaus srk-kesk. sisäpihalla, sateen sattuessa katoksen alla, huom. oma virsikirja mukaan. Järj. jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmä.

MUUTA

1.6. alkaen kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna ma-to klo 9 – 12, pe suljettu. Kirkkoherranvirasto (02 560 1600) ja taloustoimisto palvelevat 31.8. asti vain puhelimitse.
Diakoniatoimisto: 044 342 7991/Karttunen, 044 342 7992/Palonen. Diakoniatyöntekijät antavat tarkempia ohjeita tilanteen mukaan.

KASTETTU
Casper Ilmari Lehtiö.

KUOLLUT
Anna-Liisa Tellervo Matikkala 95 v,
Aarre Erkki Kalevi Helminen 90 v,
Hilkka Inkeri Siltanen 87 v.