PERHEKERHOTOIMINTA

Metsäperhekerho

Metsäperhis kokoontuu Kännölän Leijonalaavulla syksyn aikana kolmena sunnuntaina klo 12-13-30.

Metsäperhispäiviä on 17.10 ja 21.11.

Laavulla yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Seurakunta tarjoaa makkaraa ja mehua.

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekerhot ovat avoimia eli niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla kerhoon joka kerta tai aina silloin kun pääset! Kerhossa on yhteinen ohjattu laululeikkituokio ja pieni hartaushetki, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut. Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Huittisten perhekerho pidetään seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 9.30 -11.30. Teemoista ja ohjelmista tiedotamme sosiaalisessa mediassa. Perhekerho alkaa jälleen tiistaina 17.8.2021. Ei ennakkoilmoittautumista.

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhekerhoja järjestetään syksyn 2021 aikana kahtena tiistai-iltana 2.11 ja 7.12 klo 17-19. Niinä päivinä ei järjestetä aamun avointa.

Taaperoklubi

Taaperoklubi kokoaa taaperot yhteiseen leikkihetkeen temmeltämään ja aikuiset tapaamaan toisiaan. Taaperoklubi kokoontuu Huittisten seurakuntakeskuksella Birgittasalissa maanantaisin klo 10-11.30. Toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Vauvapysäkki

Vauvapysäkki on vauvojen ja äitien avoin kohtaamispaikka. Pysäkissä tutustutaan uusiin kavereihin erilaisten teemojen ympärillä. Toiminta on maksutonta ja siellä voi käydä omien aikataulujen mukaan. Vauvapysäkki kokoontuu päiväkerholla torstaisin klo 10-11.30. Ei ennakkoilmoittautumista.

MURUKERHO

Avointa perhekerhotoimintaa Vampulassa. Murukerho kokoontuu Vampulan srk-talolla
Tiistaisin klo 9.30-11. Murukerho alkaa jälleen tiistaina 17.8.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Anu Pihlava

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

Vauvat ja äidit tekevät maalausta hedelmäsoseilla lattialla vauvapysäkissä
Vauvapysäkkiläisten taiteiluhetki
Kuvassa kaksi aikuista ja kolme lasta laavulla paistamassa makkaraa.
Perhekerholaisten kanssa laavulla

LAPSIPARKKI

Lastenhoitoa 2 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille. Lapsiparkit järjestetään seurakuntakeskuksella ja ohjaajina toimivat päiväkerho-ohjaajat. Parkkeihin ilmoittaudutaan ennakkoon numeroon 0440560175. Lapsiparkit avoinna maanantaisin klo 13.00-15.00, ilmoittautminen klo 12 mennessä ja torstaisin klo 16.00-19.00, ilmoittautuminen joka viikon tiistaihin mennessä.