PERHEKERHOTOIMINTA

Perhekerho

Perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekerhot ovat avoimia eli niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla kerhoon joka kerta tai aina silloin kun pääset! Kerhossa on yhteinen ohjattu laululeikkituokio ja pieni hartaushetki, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut. Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Huittisten perhekerho pidetään seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 9.30 -11.30. Teemoista ja ohjelmista tiedotamme sosiaalisessa mediassa.

Vauvapysäkki

Vauvapysäkki on vauvojen ja äitien avoin kohtaamispaikka. Pysäkissä tutustutaan uusiin kavereihin erilaisten teemojen ympärillä. Toiminta on maksutonta ja siellä voi käydä omien aikataulujen mukaan. Vauvapysäkki kokoontuu päiväkerholla torstaisin klo 10-11.30.

PERHEKERHOTOIMINTA ON KORONARAJOITUSTEN VUOKSI TAUOLLA TOISTAISEKSI!

MURUKERHO

Avointa perhekerhotoimintaa Vampulassa. Murukerho kokoontuu Vampulan srk-talolla
Tiistaisin klo 9.30-11.
Lisätietoja toiminnasta antaa Kaisa Vehmaa.

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

Vauvat ja äidit tekevät maalausta hedelmäsoseilla lattialla vauvapysäkissä
Vauvapysäkkiläisten taiteiluhetki
Kuvassa kaksi aikuista ja kolme lasta laavulla paistamassa makkaraa.
Perhekerholaisten kanssa laavulla

LAPSIPARKKI

Lastenhoitoa 2 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille. Lapsiparkit järjestetään seurakuntakeskuksella ja ohjaajina toimivat päiväkerho-ohjaajat. Parkkeihin ilmoittaudutaan ennakkoon numeroon 0440560175. Lapsiparkit avoinna maanantaisin klo 13.00-15.00, ilmoittautminen klo 12 mennessä ja torstaisin klo 16.00-19.00, ilmoittautuminen joka viikon tiistaihin mennessä.