PERHEKERHOTOIMINTA

Metsäperhekerho

Metsäperhis kokoontuu Kännölän Leijonalaavulla jälleen keväällä 2022 muutamana  sunnuntaina klo 12-13-30.

Kevään päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Laavulla yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Seurakunta tarjoaa makkaraa ja mehua.

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekerhot ovat avoimia eli niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla kerhoon joka kerta tai aina silloin kun pääset! Kerhossa on yhteinen ohjattu laululeikkituokio ja pieni hartaushetki, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut. Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Huittisten perhekerho pidetään seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 9.30 -11.30. Teemoista ja ohjelmista tiedotamme sosiaalisessa mediassa. Perhekerho lomailee  viikon 8. Seuraava kerta  aamupäivän perhekerhossa 8.3.

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhikset jatkuu kevätkaudella 1.3., 5.4., 3.5. & 7.6.

1.2. suunniteltu iltaperhekerho ei valitettavasti toteudu!

Taaperoklubi

Taaperoklubi kokoaa taaperot yhteiseen leikkihetkeen temmeltämään ja aikuiset tapaamaan toisiaan. Taaperoklubi kokoontuu Huittisten seurakuntakeskuksella Birgittasalissa maanantaisin klo 10-11.30. Toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Taaperoklubi jatkuu kevätkaudella 7.2.2022, jos ohjeet niin sallivat.

Vauvapysäkki

Vauvapysäkki on vauvojen ja äitien avoin kohtaamispaikka. Pysäkissä tutustutaan uusiin kavereihin erilaisten teemojen ympärillä. Toiminta on maksutonta ja siellä voi käydä omien aikataulujen mukaan. Vauvapysäkki kokoontuu päiväkerholla torstaisin klo 10-11.30. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vauvapysäkki lomailee viikon 8. Seuraava kerta 3.3.

KAIKKI PERHEKERHOT OVAT KAIKILLE AVOIMIA JA EI VAADI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA EIKÄ SITOUTUMISTA JOKAVIIKKOISEEN TOIMINTAAN.

MURUKERHO

Avointa perhekerhotoimintaa Vampulassa. Murukerho kokoontuu Vampulan srk-talolla tiistaisin. Kevään Murukerhojen aikataulu:

Aamupäivän Murut: 22.3., 19.4. & 17.5. klo 9.30-19.00

IltaMurut: 8.3., 5.4. & 3.5. klo 17.00-19.00

Kesämurut kokoontuu 14.6. & 28.6. leikkipuistossa.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Anu Pihlava

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

Koko perheen Leppis-kerho kokoontuu lauantaisin  Nuorisoklubilla.
Tervetuloa Leppikseen!
Seurakunta järjestää kolmen kerran lohtuhuivi-kurssin. Lisätietoja kurssista Anulta 0406203303.

LAPSIPARKKI

Lastenhoitoa 2 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille. Lapsiparkit järjestetään seurakuntakeskuksella ja ohjaajina toimivat päiväkerho-ohjaajat. Parkkeihin ilmoittaudutaan ennakkoon edellisviikon perjantaihin mennessä numeroon 0440560175.

Kevätkaudella 2022 lapsiparkin ajat muuttuu. Parkki järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 16-19.

16.3., 20.4., 11.5. & 15.6.

Vampulan lapsiparkki järjestetään Vampulan seurakuntatalolla maanantaina 25.4. klo 16-18.30. Ilmoittautumiset parkkiin 22.4. mennessä Anulle 0406203303