PERHEKERHOTOIMINTA

Toukat ja taaperot

Toukat & taaperot kokoaa pienet yhteiseen leikkihetkeen ja aikuiset tapaamaan toisiaan. Mukaan voi ottaa myös isommankin sisaruksen leikkimään.

Toukat & taaperot kokoontuu Huittisten seurakuntakeskuksella päikerholla

maanantaisin klo 13-14.30 ja

perjantaisin klo 10-11.30 .

(Lehtitiedoissa ja perhepalveluoppaassa on ollut vanhatieto torstaista)

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekerhot ovat avoimia eli niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla kerhoon joka kerta tai aina silloin kun pääset! Kerhossa on yhteinen ohjattu laululeikkituokio ja pieni hartaushetki, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut. Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Huittisten perhekerho pidetään seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 9.30 -11.30. Teemoista ja ohjelmista tiedotamme sosiaalisessa mediassa. Toiminta alkaa viikolla 35.

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhikset jatkuu syyskaudella 6.9., 4.10. & 1.11.

Iltaperhis kokoontuu Huittisten seurakuntakeskuksella klo 17-19.

Toiminta jatkuu syksyllä viikolla 35

KAIKKI PERHEKERHOT OVAT KAIKILLE AVOIMIA JA EI VAADI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA EIKÄ SITOUTUMISTA JOKAVIIKKOISEEN TOIMINTAAN.

MURUKERHO

Avointa perhekerhotoimintaa Vampulassa. Murukerho kokoontuu Vampulan srk-talolla tiistai-iltaisin klo 17-19. Syksyn Murukerhojen aikataulu:

30.8

20.9

25.10

22.11

Toiminnan mahdollisista muutoksista taikka kerhon peruuntumisesta ilmoitellaan seurakunnan Facebook- ja Instagram-tileillä.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Anu Pihlava

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

LAPSIPARKKI

Lastenhoitoa 2 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille. Lapsiparkit järjestetään seurakuntakeskuksella ja ohjaajina toimivat päiväkerho-ohjaajat. Parkkeihin ilmoittaudutaan ennakkoon edellisviikon perjantaihin mennessä numeroon 0440560175.

Parkki toteutuu, jos ilmoittautuneita on 5!!

Parkki järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 16-19.

Syyskauden päivämäärät ovat 13.9., 12.10., 9.11., 19.12.