Musiikkitoiminta

Tervetuloa mukaan seurakunnan kuoroihin!

Kirkkokuoro

Huittisten kirkkokuoro harjoittelee Helenan johdolla torstaisin klo 17 Huittisten kirkossa. Lauletaan tarpeen mukaan 1-4-äänisiä lauluja. Harjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen to 15.9. klo 17-18.15 Huittisten kirkossa. Uudet ja entiset laulajat tervetuloa mukaan! Ensimmäinen esiintyminen on heti sunnuntaina 18.9. messussa klo 10. Syyskaudella esiinnytään ainakin pyhäinpäivän jumalanpalveluksessa sekä jouluaaton ja jouluaamun hartauksissa.

Veteraanien lauluveljet

Veteraanien lauluveljet kokoontuu Helenan johdolla keskiviikkoisin klo 11.30 SLEY:n Lauttakylän rukoushuoneella. Toiminta jatkuu ke 14.9. klo 11.30-13 SLEY:n rukoushuoneella. Lauletaan 1-äänisiä lauluja veteraanien siunauksissa, isänmaallisissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Uudet ja entiset laulajat tervetuloa mukaan!

Vampulan kappelikuoro

Vampulan kappelikuoro on tauolla.

Seurakunnan kuoroja ja lauluryhmiä ovat myös:

Toukomettiset, johtajana Hilkka Iso-Rautio

Hilkka Iso-Raution johtama Ylistysryhmä on lopettanut toimintansa.

Musiikkitoiminnan tiedustelut: ks. Henkilökunta/kanttorit (kanttorien vapaapäivät ovat ma ja ti)

Tavoitettavissa arkisin keskiviikosta perjantaihin.
Tavoitettavissa arkisin keskiviikosta perjantaihin.