Virtuaalikierros Huittisten kirkossa

Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Huittisten Pyhän Katariinan kirkko (ocurus.com)

Virtuaalikierroksen käyttäminen tietokoneella

Halutessasi voit siirtyä koko ruudun tilaan kaksoisklikkaamalla kuvaa hiiren vasemmalla painikkeella. Pääset pois koko ruudun tilasta kaksoisklikkaamalla kuvaa uudelleen. Voit lähentää kuvaa vierittämällä hiiren rullaa eteenpäin ja loitontaa kuvaa vierittämällä hiiren rullaa taaksepäin. Muuttaaksesi kuvakulmaa paina hiiren vasen painike pohjaan ja vedä kuvaa haluamaasi suuntaan.

Vihreillä pisaramerkeillä pääset liikkumaan kirkossa. Paina vihreää pisaramerkkiä kerran hiiren vasemmalla painikkeella siirtyäksesi haluamaasi kirkon osaan. Paina sinivalkoista infomerkkiä kerran avataksesi infokortin haluamastasi esineestä. Sulje infokortti mustavalkoisesta rastimerkistä tietokortin oikeasta yläkulmasta.

Esineiden kuvat eivät ehkä näy kokonaan jos avaat virtuaalikierroksen kannettavalla tietokoneella. Saat kuvat kokonaan näkyviin loitontamalla selainikkunaa painamalla Ctrl ja - näppäimiä yhtä aikaa. Pääset takaisin selaimen normaalinäkymään painamalla Ctrl ja + näppäimiä samaan aikaan.

Virtuaalikierroksen käyttäminen mobiililaitteella

Halutessasi voit siirtyä koko ruudun tilaan näpäyttämällä mobiililaitteen ruutua kaksi kertaa. Pääset pois koko ruudun tilasta näpäyttämällä mobiililaitteen ruutua kaksi kertaa. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa peukalon ja etusormen nipistyseleellä. Lähentääksesi kuvaa paina peukalo ja etusormi mobiililaitteen ruutuun ja liikuta sormia poispäin toisistaan. Voit loitontaa kuvaa “nipistämällä” mobiililaitteen ruutua.

Muuttaaksesi kuvakulmaa paina mobiililaitteen ruutua ja vedä kuvaa haluamaasi suuntaan. Vihreillä pisaramerkeillä pääset liikkumaan kirkossa. Paina vihreää pisaramerkkiä kerran siirtyäksesi haluamaasi kirkon osaan. Paina sinivalkoista infomerkkiä kerran avataksesi infokortin haluamastasi esineestä. Sulje infokortti mustavalkoisesti rastimerkistä tietokortin oikeassa yläkulmassa.