Huittisten seurakunnassa on avoinna kokoaikainen seurakuntamestarin työsuhde.

Seurakuntamestarin tehtävän tarkoitus on varmistaa seurakunnan tilaisuuksien pitäminen ylläpitämällä siivousta ja järjestystä sekä ulkona että sisällä Huittisten seurakunnan omistamissa kiinteistöissä. Lisäksi seurakuntamestari huolehtii seurakunnallisen toiminnan tarvitsemien edellytysten luomisesta ja käytännön toteutuksesta. Työtehtävät vaihtelevat vuodenajasta, toimitusten määrästä sekä muista tehtävistä riippuen. Seurakuntamestarille kuuluu suntion, vahtimestarin, kellonsoittajan ja talonmiehen työtehtäviä. Työtehtäviä ovat mm.

- Seurakunnan kiinteistöjen hoitaminen, talonmiehentyöt (mm. siivous, pienet korjaukset ja muut kiinteistönhuoltotoimenpiteet, ulkotyöt, lumenluonti, hiekotus, haravointi, nurmikoiden leikkaus)

- Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkollisissa toimituksissa avustaminen ja niiden valmistelevat etukäteen tehtävät työtehtävät

- Uurnahautojen sulattaminen ja avaus tarvittaessa, uurnien lasku kesä- ja talviaikaan Huittisissa

- Muut Huittisten seurakunnan seurakuntamestarin tehtävänkuvauksessa mainitut työtehtävät

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 114,75 tuntia kolmen viikon jaksoissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen koulutus tai käytännön kokemus. Valittavalla henkilöllä on oltava suoritettuna suntion ammattitutkinto tai hänen tulee sitoutua suorittamaan seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, seurakuntapalvelun osaamisala (suntio). Lisäksi valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä traktorin ja BobCatin ajotaitoa tai halua ja kykyä taidon oppimiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteen palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 401 mukaan, lisäksi vaativuusosa 62,56 €/kk ja erityinen osa 100,36 €/kk. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talouspäällikkö Eeva Ala-Haavisto, puh. 0440 560 176

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa torstaihin 4.11.2021 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen huittinen.talous@evl.fi.

Haastattelut järjestetään kutsutuille ti 9.11.2021 klo 18-20 välillä. Haastatteluaika ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville puhelimitse viimeistään 5.11.2021. Ota haastatteluun mukaasi tutkinto- ja työtodistukset.