Huittisten seurakunnan kirkkoherranvirastossa on avoinna määräaikainen osa-aikaisen toimistosihteerin työsuhde.

Työaika on kaksi päivää viikossa sekä toisen toimistosihteerin lomaillessa 5 päivää viikossa.
Työtehtäviä ovat mm. asiakaspalvelu kirkkoherranvirastossa, tilaisuuksien varaaminen sähköisestä kalenterista, jäsenrekisterin ylläpitoon liittyvät tehtävät, sukuselvitysten ja virkatodistusten laadinta, tiedottamiseen liittyviä tehtäviä sekä muut erikseen annetut tehtävät. Office-ohjelmien hallinta suositeltavaa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen koulutus tai amk-tutkinto tai alan tuntemus ja käytännön kokemus. Työsuhde on määräaikainen kestäen 31.12.2019 asti. Koeaika on 4 kuukautta. Työsuhteen palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 401 mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kirkkoherra Jyrki Smolander, puh. 0440 560 165.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV perjantaihin 5.10.2018 klo 14 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.smolander@evl.fi.