Seurakunta hakee hautausmaille kausi- ja kesätyöntekijöitä

1) haetaan HAUTAUSMAAN KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ (1-2 hlöä) määräaikaiseen (n.6kk) työsuhteeseen alkaen toukokuun alusta

2) haetaan HAUTAUSMAAN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ (10-15 hlöä) eripituisiin (3vk - 4kk) ja eri aikaan alkaviin työsuhteisiin

Ensimmäiset työsuhteet alkavat huhtikuun lopulla. Työtä tehdään pääsääntöisesti ulkona, säällä kuin säällä. Työ sisältää mm. kukkapenkkien kunnostusta, kukkien istutusta, hoitoa ja kastelua, nurmikon leikkuuta (18v. täyttäneet), rikkaruohojen nyppimistä sekä muita viheralueiden töitä.

Palkkaus KirVESTES:n mukainen. Tiedustelut puutarhuri Tarja Lehtiö-Rannikko, puh. 044 599 2375. Alla linkki hakukaavakkeeseen, joka tulee palautta puutarhurille joko postitse Huittisten seurakunta/puutarhuri, Papintie 1, 32700 Huittinen tai sähköisesti tarja.lehtio@evl.fi 23.2.2023 klo 15 mennessä. Hakukaavakkeen voi hakea myös seurakunnan taloustoistosta.
Maaliskuun alussa tapahtuviin haastatteluihin kutsutaan hakijoita hakulomakkeiden perusteella.

hakukaavake