Huittisten seurakunta hakee osa-aikaista toimistosihteeriä

Huittisten seurakunnan kirkkoherranvirastossa on avoinna määräaikainen osa-aikaisen toimistosihteerin työsuhde. Työaika on kaksi päivää viikossa sekä toisen toimistosihteerin lomaillessa 5 päivää viikossa. Työtehtäviä ovat mm. asiakaspalvelu kirkkoherranvirastossa, tilaisuuksien varaaminen sähköisestä kalenterista, jäsenrekisterin ylläpitoon liittyvät tehtävät, sukuselvitysten ja virkatodistusten laadinta, viestintään liittyviä tehtäviä sekä muut erikseen annetut tehtävät. Office-ohjelmien hallinta suositeltavaa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen koulutus tai amk-tutkinto tai alan tuntemus ja käytännön kokemus. Työsuhteeseen valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Työsuhde on määräaikainen kestäen 31.12.2020 asti. Koeaika on 4 kuukautta. Työsuhteen palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 401 mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Jani Laaksonen, puh. 044 536 3526. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sunnuntaihin 26.5.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.laaksonen@evl.fi.