Avoimet työpaikat

Huittisten seurakunnassa on haettavana

MÄÄRÄAIKAINEN LAPSITYÖNOHJAAJA AJALLE 1.1.2020-31.12.2021

Kelpoisuusehtona tehtävään on piispainkokouksen hyväksymä peruskoulutus ja lapsityönohjaajan erikoistumiskoulutus tai piispainkokouksen hyväksymä sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun (sosionomi AMK) tai muu soveltuva koulutus.

Päävastuualue on lapsi- ja perhetyö (sisältäen päiväkerho- ja pyhäkoulutyön). Tehtäviin kuuluu organisoida mm. organisoida, kehittää ja toteuttaa seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetyötä sekä toimia lastenohjaajien lähiesimiehenä. Lapsityönohjaaja on mukana rippikoulutyössä ja osallistuu yhteistyöhön muiden tehtäväalueiden kanssa sekä suunnittelee, organisoi ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävä täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 9.12.2019 klo 15 mennessä osoitteella Huittisten seurakunta, Papintie 1, 32700 Huittinen tai sähköpostiosoitteeseen huittinen.talous@evl.fi. Kirjekuoreen tai otsikkoon merkintä ”Lapsityönohjaaja”.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Jani Laaksonen p. 044 536 3526.

KOKOAIKAINEN SEURAKUNTAMESTARIN TYÖSUHDE

Seurakuntamestarin tehtävän tarkoitus on varmistaa seurakunnan tilaisuuksien pitäminen ylläpitämällä siivousta ja järjestystä sekä ulkona että sisällä Huittisten seurakunnan omistamissa kiinteistöissä. Lisäksi seurakuntamestari huolehtii seurakunnallisen toiminnan tarvitsemien edellytysten luomisesta ja käytännön toteutuksesta. Työtehtävät vaihtelevat vuodenajasta, toimitusten määrästä sekä muista tehtävistä riippuen. Seurakuntamestarille kuuluu suntion, vahtimestarin, kellonsoittajan ja talonmiehen työtehtäviä. Työtehtäviä ovat mm.

• Seurakunnan kiinteistöjen hoitaminen, talonmiehentyöt (siivous, ulkotyöt, lumenluonti, hiekotus, nurmikoiden leikkaus, pienet korjaukset ja muut kiinteistönhuoltotoimenpiteet)
  • Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkollisissa toimituksissa avustaminen
  • Uurnien avaus Huittisissa, uurnien lasku kesä- ja talviaikaan Huittisissa
  • Muut Huittisten seurakunnan seurakuntamestarin tehtävänkuvauksessa mainitut työtehtävät

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 116,25 tuntia kolmen viikon jaksoissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen koulutus tai alan tuntemus ja käytännön kokemus. Valittavalla henkilöllä on oltava suoritettuna suntion ammattitutkinto tai hänen tulee sitoutua suorittamaan seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, seurakuntapalvelun osaamisala (suntio). Lisäksi valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä traktorin ja BobCatin ajotaitoa tai halua ja kykyä taidon oppimiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteen palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 401 mukaan, lisäksi vaativuusosa 60,48 €/kk ja erityinen osa 97,03 €/kk. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee valitun esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävä täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sanna Kemppi, puh. 0440 560 161, 26.11. klo 9-11, 27.11. klo 10-12, 9.12. klo 13-15, 11.12. klo 10-12, 12.12. klo 13-15, 18.12. klo 10-12 ja 19.12. klo 9-11.

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa perjantaihin 20.12.2019 klo 13 mennessä, hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen huittinen.talous@evl.fi.

Haastattelut järjestetään kutsutuille ti 21.1.2020 klo 18-20 välillä. Haastatteluaika ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville puhelimitse 14.1.2020. Ota haastatteluun mukaasi tutkinto- ja työtodistukset.