KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on  lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa.  Kevään aamukirkko, lasten pääsiäiskirkko järjestetään 31.3., jos kokoontumisrajoitukset sallivat

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seuraava perhekirkko järjestetään Marian päivänä 21.3.2021 klo 10.00.

Teemakirkot lapsille

Lapsille ja perheille järjestetään kirkkohetkiä myös iltaisin erilaisilla teemoilla. Keväällä 2021 järjestetään  Hyvän paimenen iltakirkko 15.4. Syksyllä luvassa on ainakin Vauva- ja Nallekirkot.

TAVATAAN KIRKOSSA!

Pienet jalat liikkeelle - leikkipuistoillat

Piene jalat liikkeelle leikkipuistoillat on liikunnallinen koko perheen leikkihetki huittislaisissa leikkipuistoissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n, Pelastakaa Lapset ry:n ja 4H:n kanssa. Kevään leikkipuistoilloista tiedotetaan myöhemmin.

Muuta toimintaa

Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna                                         5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saa postitse kutsun. Vuoden 2020 5-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin 19.9. Kuutoskonin kanssa.                                                                                                                    Seuraavat synttärit järjestetään 4.9.2021. lastenliikuttaja SuperSamin kanssa.

LEPPIS

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla  jatkuu keväällä

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL

Kuutoskoni esiintyy viisivuotiaiden syntymäpäivillä.
Kuutoskoni esiintyy 5v synttäreillä