KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seurakunnan kerhoissa käyvät lapset ovat niissä myös usein laulamassa tai jossain muussa tehtävässä.

MIKKELINPÄIVÄN PERHEKIRKKO HUITTISTEN KIRKOSSA su 30.9.2018 klo 10

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on alle kouluikäisten lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Aamukirkkoihin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset kotiväen, hoitajan tai muun aikuisen kanssa!

Syksyn aamukirkot Huittisten kirkossa:

ti 27.11. klo 10 Lasten adventtikirkko

Vampulan kirkossa:

pe 5.10. klo 10

pe 2.11. klo 10

pe 30.11. klo 10

MUUTA TOIMINTAA

5-vuotissyntymäpäivät
Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna 5-vuotta täyttävä seurakutalainen saa postitse kutsun. Juhlaohjelman lisäksi on askartelua ja tietenkin juhlatarjoilua. Jokainen päivänsankari saa syntymäpäiväjuhlassa myös lahjan. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin!

Yhteiskristillistä toimintaa

Koko perheen LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

SYYSKAUDEN ENSIMMÄINEN LEPPIS 8.9. KLO 11-13
ja jatkuu joka lauantai marraskuun loppuun asti. (Pyhäinpäivänä 3.11. ei kerhoa)

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL