KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on  lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Lasten adventtikirkko järjestetään keskiviikko 1.12. klo 10.00 Huittisten kirkossa.

Vampulan ja Huhtamon kirkoissa järjestettävästä toiminnasta tiedotetaan erikseen.

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Perhekirkkoja vietettään perinteisesti syksyllä Mikkelinpäivänä ja keväällä Marian ilmestymisenpäivänä.

Teemakirkot lapsille

Lapsille ja perheille järjestetään kirkkohetkiä myös iltaisin erilaisilla teemoilla. Tulossa on syksyllä nallekirkko lokakuussa 27.10 ja Enkelin siivin iltalaulukirkko marraskuussa 17.11. Joulukuussa lauletaan jälleen myös lasten kauneimpia joululauluja, sekä vietetään jouluista metsähartautta Kännölän kauniissa luonnossa.

TAVATAAN KIRKOSSA!

Pienet jalat liikkeelle - koko perheen leikkipuistoillat

Piene jalat liikkeelle leikkipuistoillat on liikunnallinen koko perheen leikkihetki huittislaisissa leikkipuistoissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n ja Pelastakaa Lapset ry:n  kanssa. Syksyn leikkipuistoillat järjestetään 20.10. Laivapuistossa ja 24.11. Leijonapuistossa.

Vampulassa leikkikenttäiltoja vietetään Venekujan leikkipuistossa maanantaisin 11.10 ja 8.11.

Muuta toimintaa

Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna                                         5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saa postitse kutsun. Vuoden 2021 5-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin 4.9. SuperSamin kanssa.                                                                                                                    Seuraavat synttärit järjestetään syksyllä 2022.

LEPPIS

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla 4.9. alkaen klo 11-13

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL.  Leppiskerho jatkuu syksyllä 2021. Aloitusajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Kuutoskoni esiintyy viisivuotiaiden syntymäpäivillä.
Kuutoskoni esiintyy 5v synttäreillä