KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on  lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa.  Syksyn lasten kirkkohartaudet ovat tiistaina 14.9. klo 9.30, keskiviikkona 13.10. klo 9.30. Lasten adventtikirkko järjestetään tiistaina 30.11. klo 10.00 Huittisten kirkossa.

Vampulan ja Huhtamon kirkoissa järjestettävästä toiminnasta tiedotetaan erikseen.

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seuraava perhekirkko järjestetään Mikkelinpäivänä 3.10.2021 klo 10.00. Huittisten kirkossa

Teemakirkot lapsille

Lapsille ja perheille järjestetään kirkkohetkiä myös iltaisin erilaisilla teemoilla. Syksyllä tulossa on Liikuttava vauva-vauvakirkko perjantaina 24.9.2021 klo 17. Lisäksi tulossa on syksyllä nallekirkko lokakuussa ja Enkelin siivin iltalaulukirkko marraskuussa. Joulukuussa lauletaan jälleen myös lasten kauneimpia joululauluja, sekä vietetään jouluista metsähartautta Kännölän kauniissa luonnossa.

TAVATAAN KIRKOSSA!

Pienet jalat liikkeelle - leikkipuistoillat

Piene jalat liikkeelle leikkipuistoillat on liikunnallinen koko perheen leikkihetki huittislaisissa leikkipuistoissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n ja Pelastakaa Lapset ry:n  kanssa. Syksyn leikkipuistoillat järjestetään 25.8. Leijonapuistossa, 20.10. Laivapuistossa ja 24.11. Leijonapuistossa.

Muuta toimintaa

Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna                                         5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saa postitse kutsun. Vuoden 2020 5-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin 19.9. Kuutoskonin kanssa.                                                                                                                    Seuraavat synttärit järjestetään 4.9.2021. lastenliikuttaja SuperSamin kanssa.

LEPPIS

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla  jatkuu keväällä

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL.  Leppiskerho jatkuu syksyllä 2021. Aloitusajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Kuutoskoni esiintyy viisivuotiaiden syntymäpäivillä.
Kuutoskoni esiintyy 5v synttäreillä