KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on  lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa.  Syksyn 2020 lastenkirkot ovat 23.9. Vauvakirkko klo 17.00, 28.10. Nallekirkko klo 18.00, 24.11. Lasten adventtikirkko klo 10.00, 10.12. Lasten kauneimmat joululaulut klo 18.00.

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seuraava perhekirkko järjestetään Mikkelinpäivänä 4.10. klo 10.00.

TAVATAAN KIRKOSSA!

Pienet jalat liikkeelle - leikkipuistoillat

Piene jalat liikkeelle leikkipuistoillat on liikunnallinen koko perheen leikkihetki huittislaisissa leikkipuistoissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n, Pelastakaa Lapset ry:n ja 4H:n kanssa. Seuraavat leikkipuistoillat järjestetään 14.10. Lähiliikuntapuistossa klo 17.30-19.00, sekä 18.11. Leijonapuistossa.

Muuta toimintaa

Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna                                                            5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saa postitse kutsun. Vuoden 2020 5-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin 19.9. Kuutoskonin kanssa.

LEPPIS

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla  jatkuu syksyllä 3.10.

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL