KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Vauvakirkko perjantaina 30.9.2022 klo 17.-17.30

Nallekirkko sunnuntaina 23.10.2022 klo 14.00

Lasten adventtikirkko sunnuntaina 27.11.2022 klo 14.00

Lasten kauneimmat joululaulut torstaina 8.12.2022 klo 18.00. Tilaisuuden jälkeen puurotarjoilu seurakuntakeskuksella.

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Perhekirkkoja vietettään perinteisesti syksyllä Mikkelinpäivänä ja keväällä Marian ilmestymisenpäivänä.

Seuraava perhekirkko on Mikkelinpäivänä 2.10.2022 klo 10.00 Huittisten kirkossa.

TAVATAAN KIRKOSSA!

Koko perheen leikkipuistoillat

Huittisten ja Vampulan leikkipuistopäivät syksyn osalta päivitetään syystoiminnan alkaessa

Muuta toimintaa

Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna                                         5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saavat postitse kutsun.

Edellliset synttärit järjestettiin 3.9.2022 klo 12-14 taikuri Taikuri Timo Tiikkaisen kanssa. Seuraavia juhlitaan taas syksyllä 2023.

Synttäreille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella alla olevan linkin kautta.

LEPPIS

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13. Kevään kerhot alkaa koronatilanteen salliessa.

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL.  Leppiskerho jatkuu syksyllä 10.9.2022.

Kuutoskoni esiintyy viisivuotiaiden syntymäpäivillä.
Kuutoskoni esiintyy 5v synttäreillä