KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seurakunnan kerhoissa käyvät lapset ovat niissä myös usein laulamassa tai jossain muussa tehtävässä.

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on alle kouluikäisten lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Aamukirkkoihin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset kotiväen, hoitajan tai muun aikuisen kanssa!

Kevään 2019 ensimmäinen aamukirkko ti 12.2. klo 9.30

MUUTA TOIMINTAA

5-vuotissyntymäpäivät
Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna 5-vuotta täyttävä seurakutalainen saa postitse kutsun. Juhlaohjelman lisäksi on askartelua ja tietenkin juhlatarjoilua. Jokainen päivänsankari saa syntymäpäiväjuhlassa myös lahjan. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin!

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13

KEVÄTKAUSI ALKAA la 26.1.2019 ja jatkuu joka lauantai huhtikuun loppuun asti.
(Pääsiäislauantaina 20.4. ei kerhoa)

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL