Kutsumme sinut rippikoulun kertausharjoitukseen

Leppoisien, keskustelevien kokoontumisten tarkoituksena on virkistää muistia rippikoulussa käydyistä teemoista ja tehdä omaa kotiseurakuntaasi tutummaksi.

Mikäli oma nuoresi on tulossa rippikouluun

pyrimme antamaan virittäviä eväitä oman nuoresi rippikoulun ja mahdollisesti myös kiperien kysymysten kohtaamiseen, joita nuori saattaa rippikoulun myötä kysellä kotona.

Mikäli rippikoulusi on jäänyt syystä tai toisesta käymättä

tämä samainen kertausharjoitus käy myös aikuisrippikoulusta, jonka jälkeen sinut voidaan konfirmoida.

Kokoonnumme

neljä kertaa (25.11.2021, ja vuonna 2022 27.1., 31.3. ja 5.5.) noin kahden tunnin ajaksi klo 18-20, joista viimeisellä kerralla järjestämme messuavustuskoulutuksen Huittisten kirkossa, jonka myötä voit halutessasi avustaa jumalanpalveluksissa erilaisissa tehtävissä (ehtoollisavustus, tekstien lukeminen, kastepuun lehtien ripustus, kuolleiden kynttilät…)

Mikäli sinulla on lapsia, jotka tarvitsevat hoitoa

ilmoitathan siitä meille, niin lastenohjaajamme pitävät heille seuraa!

Ilmoittautumislomake

Avautuu 10.11.2021

Jos sinulla on jotakin kysyttävää

Maire Lampikoski,

rippikoulutyöstä vastaava pappi

maire.lampikoski@evl.fi

Olet lämpimästi tervetullut!

Mikä aikuisrippikoulu?

Rippikoulun voi käydä myös aikuisena. Aikuisrippikoulun käyminen voi tulla ajankohtaiseksi, jos uskon asiat ovat alkaneet kiinnostaa, tai jos sinua pyydetään kummiksi tai toivot kirkollista vihkimistä.

Mikäli toivot yksityistä rippikoulua, aikuisrippikoulun toteutuksesta voit sopia seurakunnan rippikoulutyöstä vastaavan pastorin kanssa. Voit myös ilmoittautua 25.11.2021 alkavaan rippikoulun kertausharjoitukseen, josta on kerrottu yllä.

Tavoitettavissa arkisin keskiviikosta perjantaihin.

Rippikoulutyö