Muistolehdot on suljettu hautauksilta talven ajaksi.

Talven aikana siunattavien vainajien uurnat ja tuhkat haudataan yhteiseen muistolehdon alueeseen keväällä 2021 äitienpäivän jälkeen.

Muistomerkkisuunnitelma vaaditaan kaikista uusista muistomerkeistä. Myös vanhoihin kiviin tehtävistä muutoksista (ei nimen lisäys) tarvitaan suunnitelma, mm. lyhtyjen kiinnittämiset.

Tuotaessa vainajaa

Huittisten seurakunnan kylmiöihin, tulee mukana olla hautauslupa. Luvan voi toimittaa kirkkoherranvirastoon myös
                   etukäteen.

Vampulan hautausmaalle on pystytetty 'Menneiden sukupolvien hautakivi'. Omaiset voivat halutessaan ostaa kiveen vainajan nimilaatan, jos vainaja on haudattu Vampulan hautausmaalle ja vainajalla ei ole enää omaa hautakiveä. Laatan tilauksen voi tehdä puutarhurilta.

Hautausmaa, Jumalan puisto, monen rakkaan viimeinen leposija. Huittisissa hautausmaat sijaitsevat kolmen kirkkomme ympärillä.