Kesäkukkien istutukset

aloitetaan Vampulan hautausmaalla keskiviikkona 3.6. ja Huittisten hautausmaalla maanantaina 8.6. Kevätkukat laitetaan kivien taakse, josta omaiset voivat ne hakea halutessaan kotiin. Kukat hävitetään juhannusviikolla koko hautausmaan kattavan siivouksen yhteydessä.

Putkirikko Huittisten hautausmaalla 28.5.2020. KORJATTU.

Hautausmaan putkisto on paikoin hyvinkin vanhaa ja sitä korjataan/uusitaan vuotojen ilmestyessä. Kappelirakennuksen seinässä Koulukujan puolella on toimiva vesipiste.

Kesähoito tilaukset 15.5.2020 mennessä.

Kesähoitomerkit on laitettu kaikille hoitohaudoille. Kastelumerkit laitetaan vk:n 23 aikana.

Muistomerkkisuunnitelma vaaditaan kaikista uusista muistomerkeistä. Myös vanhoihin kiviin tehtävistä muutoksista (ei nimen lisäys) tarvitaan suunnitelma, mm. lyhtyjen kiinnittämiset.

Tuotaessa vainajaa

Huittisten seurakunnan kylmiöihin, tulee mukana olla hautauslupa. Luvan voi toimittaa kirkkoherranvirastoon myös etukäteen.

Huittisten hautausmaan vanhan puolen P - U-alueiden hautojen hallinta-aikojen tarkastaminen on tehty.

Haudat, joiden omaisia ei ole tavoitettu kirjeitse, saavat heinäkuussa tiedon haudalle asennettavassa ilmoituksessa.

Vampulan hautausmaalle on pystytetty 'Menneiden sukupolvien hautakivi'. Omaiset voivat halutessaan ostaa kiveen vainajan nimilaatan, jos vainaja on haudattu Vampulan hautausmaalle ja vainajalla ei ole enää omaa hautakiveä. Laatan tilauksen voi tehdä puutarhurilta.

Hautausmaa, Jumalan puisto, monen rakkaan viimeinen leposija. Huittisissa hautausmaat sijaitsevat kolmen kirkkomme ympärillä.