Haravointitalkoot

Vampulan hautausmaalla maanantaina 21.10.2019 klo 9.30 alkaen.
Huittisten hautausmaalla tiistaina 22.10.2019 klo 9.30 alkaen.
Päivän aikana talkoolaisille ruokailu ja kahvit. Omat haravat mukaan. Tervetuloa!

Tuotaessa vainajaa Huittisten seurakunnan kylmiöihin, tulee mukana olla hautauslupa. Luvan voi toimittaa kirkkoherranvirastoon myös etukäteen.

Huittisten hautausmaan vanhan puolen P - U-alueiden hautojen hallinta-aikojen tarkastaminen siirtyy vuodelle 2020.

Vampulan hautausmaalle on pystytetty 'Menneiden sukupolvien hautakivi'. Omaiset voivat halutessaan ostaa kiveen vainajan nimilaatan, jos vainaja on haudattu Vampulan hautausmaalle ja vainajalla ei ole enää omaa hautakiveä. Laatan tilauksen voi tehdä puutarhurilta.

Hautausmaa, Jumalan puisto, monen rakkaan viimeinen leposija. Huittisissa hautausmaat sijaitsevat kolmen kirkkomme ympärillä.