Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on oivallinen paikka lepopäivän pyhittämiseen. Messussa kuulemme Raamatun sanaa, rukoilemme, nautimme ehtoollisen, laulamme ja koemme yhteyttä toisiin kristittyihin.

Huittisten kirkossa vietetään jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Sitä voi seurata myös Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz sunnuntaisin.

Vampulan kirkossa on jumalanpalvelus lähes joka sunnuntai, kesäaikaan noin joka toinen viikko. Kellonaika vaihtelee, katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huhtamon kirkossa kokoonnutaan messuun kerran kuussa. Katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huittisten seurakunnassa ehtoollisleipä on gluteeniton.

Huittisten seurakunnassa on käytössä
2. messusävelmäsarja.

TIEDOTUS

Jumalanpalvelukset avautuvat seurakuntalaisille 7.6. lähtien. Ensimmäisellä kerralla  vietetään sanajumalanpalvelukset, mutta jo 14.6. sekä Huittisten että Vampulan kirkoissa vietetään messua. Jumalanpalveluksissa noudatetaan hallituksen ja tuomiokapitulin antamia turvallisuusmääräyksiä. Kirkossa pidetään siis 1,5 metrin turvavälit. Myös käsihygieniaan kiinnitetään huomiota. Lisäksi ehtoollista nautitaan poikkeusjärjestelyin.

Jumalanpalveluksen Huittisten kirkosta voit kuunnella edelleen myös Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz sunnuntaisin kello 10 alkaen.

Huittisten kirkon maalauksia.