PÄIVÄKERHO

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaiden parissa.

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kristillisen kasvatuksen lisäksi päiväkerho tarjoaa lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaa toimintaa sekä kehittää ja tukee lapsen sosiaalisia taitoja. Päiväkerhossa lapselle luodaan turvallinen kasvu- ja toimintaympäristö, jossa hän voi kokea onnistumisen iloa ja elämyksiä monipuolisen toiminnan kautta

Kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysellä kesken lukukauden. Kerhosta peritään lukukausimaksu.

Päiväkerhot kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kevätkausi alkaa viikolla 3.

Syksyn 2021- kevään 2022 päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa 1.3.

3-5-vuotiaiden kerhoryhmät kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 9-11.30.

Iltapäiväryhmä 5-6-vuotiaille kokoontuu torstai iltapäivisin klo 13-15.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Linkin lomakkeelle löydät tästä:

Kuvassa kuusi pehmolelua, jotka pelaa Unokorteilla
Kerhossa on kiva leikkiä toisten kanssa
Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen on nyt auki!

Lapsityönohjaaja