Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäiselle lapselle hyvä juttu! Seurakunnan kerhoissa lapsi saa tutustua rakastavaan Taivaan Isään ja Jeesukseen ja voi turvallisessa ilmapiirissä harjoitella monenlaisia elämäntaitoja yhdessä muiden samanikäisten lasten kanssa. Kerhoissa askarrellaan, lauletaan, leikitään, liikutaan, leivotaan, pelataan... opitaan monta uutta juttua! Kerho-ohjaajina toimivat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat - Taina, Mari ja Anu.

PÄIVÄKERHORYHMÄT KOKOONTUVAT AAMUPÄIVISIN, 4-5 -vuotiaat kaksi kertaa viikossa, 3-vuotiaat kerran viikossa.
Uutena toimintana alkaa syksyllä 2018 ILTAPÄIVÄ-PYSÄKKI - avoin iltapäiväperhekerho. Siitä tulossa tarkempaa infoa perhekerhon sivulle.

Yhteystiedot:

Lapsityönohjaaja

Marjo Lehikoinen
marjo.lehikoinen@evl.fi
puh. 044 0560162

Lastenohjaajat:

Taina Saretsalo
Mari Tervaniemi
Anu Pihlava

SYKSYN 2018 KERHOTOIMINTA ALKAA viikolla 35

Kerhoryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta tilanne elää työhön palaamisten ja muiden arkisten tilanteiden vuoksi, joten paikkoja kannattaa kysellä!

TULOSTETTAVA hakukaavake tästä

Lapsia leikkimässä päiväkerhossa
Kerhossa on kiva leikkiä kavereitten kanssa!
Päiväkerholaisia hyppimässä pomppupalloilla.
Liikkumisen iloa!

Meidät löytää myös Facebookista.

Päiväkerholaisten Facebook-ryhmä on suljettu. Jäseneksi pääsevät vain päiväkerholaisten vanhemmat. Siellä muistuttelemme silloin tällöin tulevista tapahtumista ja päivittelemme muuta mukavaa!
Ryhmän nimi on Huittisten seurakunnan päiväkerho.

Perhekerhon Facebook-ryhmä on julkinen. Siellä informoidaan ja muistutellaan tulevista perhekerhon tapahtumista.
Ryhmä löytyy nimellä Huittisten seurakunnan avoin päiväkerho.