PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on leikki-ikäiselle lapselle hyvä juttu! Seurakunnan päiväkerhotoiminta pohjautuu kristilliseen arvomaailmaan. Jokainen lapsi on arvokas Jumalan lahja! Seurakunnan kerhoissa lapsi saa tutustua Jeesukseen ja rakastavaan Taivaan Isään ja voi turvallisessa ilmapiirissä harjoitella monenlaisia elämäntaitoja yhdessä muiden samanikäisten lasten kanssa. Kerhoissa askarrellaan, lauletaan, leikitään, liikutaan, leivotaan, pelataan... opitaan monta uutta ja tärkeää taitoa. Kerho-ohjaajina toimivat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat - Taina, Mari ja Anu.

Yhteystiedot:

Lapsityönohjaaja

Marjo Lehikoinen
marjo.lehikoinen@evl.fi
puh. 044 0560162

Lastenohjaajat:

Taina Saretsalo
Mari Tervaniemi
Anu Pihlava

SYKSYN 2019 PÄIVÄKERHOT

ILMOITTAUTUMISAIKA
18.3. - 18.4.2019

Hakukaavakkeita saa päiväkerhosta ja tulostettava hakemus löytyy allaolevasta linkistä.
Tulevan syksyn kerhoryhmät määräytyy hakemusten perusteella.
Lisätietoja kerhotoiminnasta antavat lapsityönohjaaja ja lastenohjaajat.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PÄIVÄKERHOLAISTEN ILOISEEN JOUKKOON!

TULOSTETTAVA HAKUKAAVAKE
Hakukaavake palautetaan päiväkerholle tai osoitteeseen
Huittisten seurakunta/lapsityö
Papintie 1
32700 Huittinen

Lapsia leikkimässä päiväkerhossa
Kerhossa on kiva leikkiä kavereitten kanssa!

Meidät löytää myös Facebookista.

Päiväkerholaisten Facebook-ryhmä on suljettu. Jäseneksi pääsevät päiväkerholaisten vanhemmat. Siellä muistuttelemme tulevista tapahtumista ja kerrotaan ajankohtaisista  asoista!
Ryhmän nimi on Huittisten seurakunnan päiväkerho.

Perhekerhon Facebook-ryhmä on julkinen. Siellä informoidaan ja muistutellaan tulevista perhekerhon tapahtumista.
Ryhmä löytyy nimellä Huittisten seurakunnan perhekerho.