PÄIVÄKERHO

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaiden parissa.

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kristillisen kasvatuksen lisäksi päiväkerho tarjoaa lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaa toimintaa sekä kehittää ja tukee lapsen sosiaalisia taitoja. Päiväkerhossa lapselle luodaan turvallinen kasvu- ja toimintaympäristö, jossa hän voi kokea onnistumisen iloa ja elämyksiä monipuolisen toiminnan kautta

Kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysellä kesken lukukauden. Kerhosta peritään lukukausimaksu.

Päiväkerhot kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Syyskausi alkaa viikolla 33.

Sähköinen ilmoittautuminen syksyn päiväkerhoihin on päättynyt. Kerhopaikkoja voi silti kysellä lapsityönohjaajalta tai lastenohjaajilta.

Kuvassa kuusi pehmolelua, jotka pelaa Unokorteilla
Kerhossa on kiva leikkiä toisten kanssa
Paikkoja syksyn päiväkerhoihin voi kysellä ohjaajilta.

Iltapäiväkerho 5-6-vuotiaille

Iltapäiväkerho on viisivuotiaiden ja eskarilaisten omaa päiväkerhotoimintaa. Kerho kokoontuu torstaisin klo 13-15 Huittisten seurakuntakeskuksella (Papintie 1). Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta!

Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 33.

Linkki sähköiselle ilmoittautumislomakkeelle löytyy tästä

Lapsityönohjaaja