Jumalanpalvelukset, erilaiset muut hengelliset tilaisuudet ja pienryhmätoiminta tarjoavat mahdollisuuden hengellisen elämän hoitamiseen ja seurakuntayhteyden kokemiseen. Olet tervetullut myös kantamaan vastuuta erilaisissa palvelutehtävissä.

Jukka Norvannon 13.3.2021 pitämien raamattuopetusten linkit sivun alalaidassa. Aiheet: Millainen on 2.Mooseksen kirja, Vitsausten viesti ja Miten Jumalaa on palveltava.

Sanasta elämä - Raamattupiiri

Raamattupiirin syyskausi on tarkoitus aloittaa to 9.9.2021, mahdolliset koronarajoitukset huomioiden.

Tervetuloa mukaan avoimeen keskustelevaan raamattupiiriin. Voit tulla mukaan koska vain, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kokoontumisilta on parillisten viikkojen torstai klo 18.-19.30 ja paikkana Huittisten seurakuntakeskus. Illan ohjelma koostuu Raamatun luvusta ja lyhyestä alustuksesta, jonka jälkeen keskustellaan lähinnä illan aiheesta.

Raamattua ei tarvitse tuntea entuudestaan, mutta jos sinulla on Raamattu, niin ota oma Raamattu mukaan.

Tapani Suojanen p 050-366 6181

Tutkiva raamattupiiri

Kiinnostaako sinua ihmetellä Raamatun alkukieliä hepreaa ja kreikkaa, ja sen historiallista maailmaa?  Pastori Maire Lampikoskea se kiinnostaa kovasti ja sinäkin olet tervetullut mukaan!

Tiedustelut Maire Lampikoski 044 901 6292 tai maire.lampikoski@evl.fi

Hilkka Iso-Raution tiistaipäivän rukoushetki

julkaistaan joka toinen tiistai seurakunnan kotisivuilta ja facebookissa. Seuraava hartaus 17.8.2021. Olet tervetullut kuuntelemaan rukoushetkeä silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Kirkon keskusteluapu päivystää poikkeusolojen jälkeenkin

Alla olevasta osoitteesta on apu saatavilla niin Palvelevan puhelimen, chatin kuin Palvelevan netin osalta.
Lisäksi linkit nuorille suunnattuihin palveluihin kuten Nettisaappaaseen ja Ristiohjaimeen.