Jumalanpalvelukset, erilaiset muut hengelliset tilaisuudet ja pienryhmätoiminta tarjoavat mahdollisuuden hengellisen elämän hoitamiseen ja seurakuntayhteyden kokemiseen. Olet tervetullut myös kantamaan vastuuta erilaisissa palvelutehtävissä.

Raamattuilta Vanhan testamentin ääressä

Jumala puhuu ja kohtaa ihmisiä kaikkina aikoina. Tätä koettiin Vanhan testamentin päivinä ja samaa saamme kokea mekin. Monille Vanha testamentti on jäänyt vieraaksi. Siitä löytyy kuitenkin yllättävän paljon ajankohtaista asiaa. Sen huomaamme, kun tulemme sen äärelle.

Ihmiselle juuret ovat tärkeät. Sieltä kumpuaa elämä. Vanhassa testamentissa kerrotaan siitä, miksi olemme olemassa ja miksi kohtaamme ajassamme niin paljon haasteita ja vaikeuksia. Kaiken ajallisen keskelle Jumala tarjoaa läheisyytensä ja rakkautensa. Emme ole yksin, vaan meillä on suunnaton toivo. Vanha testamentti onkin syvällinen ihmisen arkielämän ja toivon kirja, joka johdattelee meidät kaiken ytimeen: Jumalan syliin.

Tervetuloa löytöretkelle Vanhan testamentin äärelle, Huittisten seurakuntatalolle joka toinen tiistai-ilta alkaen 11.9. klo 18.00. Sanaa ovat avaamassa pastorit Kimmo Malinen ja Lassi Stenman. Järjestäjinä ovat Huittisten seurakunta ja Vammalan seudun Kansanlähetys.

Syksyn iltojen ajankohdat.