Jumalanpalvelukset, erilaiset muut hengelliset tilaisuudet ja pienryhmätoiminta tarjoavat mahdollisuuden hengellisen elämän hoitamiseen ja seurakuntayhteyden kokemiseen. Olet tervetullut myös kantamaan vastuuta erilaisissa palvelutehtävissä.

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain tai viime vuosien aikana.

Ryhmässä voi keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja ensimmäisen kerran jälkeen ryhmään ei voi enää ilmoittautua. Ohjaajina toimivat Maire Lampikoski Kaisa Vehmaa.

Jukka Norvannon 13.3.2021

pitämien raamattuopetusten linkit sivun alalaidassa. Aiheet: Millainen on 2.Mooseksen kirja, Vitsausten viesti ja Miten Jumalaa on palveltava.

Sanasta elämä - Raamattupiiri

Raamattupiirin kevätkausi alkaa 13.1.2022, mahdolliset koronarajoitukset huomioiden.

Tervetuloa mukaan avoimeen keskustelevaan raamattupiiriin. Voit tulla mukaan koska vain, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kokoontumisilta on parillisten viikkojen torstai klo 18.-19.30 ja paikkana Huittisten seurakuntakeskus. Illan ohjelma koostuu Raamatun luvusta ja lyhyestä alustuksesta, jonka jälkeen keskustellaan lähinnä illan aiheesta.

Raamattua ei tarvitse tuntea entuudestaan, mutta jos sinulla on Raamattu, niin ota oma Raamattu mukaan.

Tapani Suojanen p 050-366 6181

Hilkka Iso-Raution tiistaipäivän rukoushetki

julkaistaan joka toinen tiistai seurakunnan kotisivuilta ja facebookissa. Olet tervetullut kuuntelemaan rukoushetkeä silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Syyskauden viimeinen julkaistaan 7.12.2021, kevätkauden ensimmäinen 11.1.2022.

Kirkon keskusteluapu päivystää poikkeusolojen jälkeenkin

Alla olevasta osoitteesta on apu saatavilla niin Palvelevan puhelimen, chatin kuin Palvelevan netin osalta.
Lisäksi linkit nuorille suunnattuihin palveluihin kuten Nettisaappaaseen ja Ristiohjaimeen.