Jumalanpalvelukset, erilaiset muut hengelliset tilaisuudet ja pienryhmätoiminta tarjoavat mahdollisuuden hengellisen elämän hoitamiseen ja seurakuntayhteyden kokemiseen. Olet tervetullut myös kantamaan vastuuta erilaisissa palvelutehtävissä.

Jatkuu mahdollisuuksien mukaan syksyllä.

Kesäillan hartaudet 2020

Klo 18. - 19. Seurakuntakeskuksen sisäpihalla, Papintie 1

Ota mukaan oma virsikirja.

3.6. /  10.6.   /   17.6.  /   24.6.

1.7.   /   8.7.   /   15.7.   /   22.7.

Sanasta elämä - Raamattupiiri joka toinen torstai parillisilla viikoilla

Tervetuloa mukaan avoimeen keskustelevaan raamattupiiriin. Voit tulla mukaan koska vain, silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Kokoontumisilta on parillisten viikkojen torstai klo 18. ja paikkana Huittisten seurakuntakeskuksen Helena-sali (ellei toisin mainita).

Illan ohjelma koostuu Raamatun luvusta ja lyhyestä alustuksesta, jonka jälkeen keskustellaan lähinnä illan aiheesta. Raamattua ei tarvitse tuntea entuudestaan, mutta jos sinulla on Raamattu, niin ota se mukaan.

Kirkon keskusteluapu päivystää poikkeusoloissa

Alla olevasta osoitteesta on apu saatavilla niin Palvelevan puhelimen, chatin kuin Palvelevan netin osalta.
Lisäksi linkit nuorille suunnattuihin palveluihin kuten Nettisaappaaseen ja Ristiohjaimeen.