Jumalanpalvelukset, erilaiset muut hengelliset tilaisuudet ja pienryhmätoiminta tarjoavat mahdollisuuden hengellisen elämän hoitamiseen ja seurakuntayhteyden kokemiseen. Olet tervetullut myös kantamaan vastuuta erilaisissa palvelutehtävissä.

Seuraavan kerran 27.9. Huittisten kirkossa, mikäli Birgitta-salissa ei voida vielä rajoitusten vuoksi tapahtumia järjestää.

Sanasta elämä - Raamattupiiri joka toinen torstai parillisilla viikoilla

Tervetuloa mukaan avoimeen keskustelevaan raamattupiiriin. Voit tulla mukaan koska vain, silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Kokoontumisilta on parillisten viikkojen torstai klo 18.-19.30 ja paikkana Huittisten seurakuntakeskus.

Illan ohjelma koostuu Raamatun luvusta ja lyhyestä alustuksesta, jonka jälkeen keskustellaan lähinnä illan aiheesta. Raamattua ei tarvitse tuntea entuudestaan, mutta jos sinulla on Raamattu, niin ota oma Raamattu mukaan.

Tutkiva raamattupiiri

Kiinnostaako sinua ihmetellä Raamatun alkukieliä hepreaa ja kreikkaa, ja sen historiallista maailmaa?  Pastori Maire Lampikoskea se kiinnostaa kovasti ja sinäkin olet tervetullut mukaan!
Torstaina 10.9 alkaa tutkiva raamattupiiri Huittisten seurakuntakeskuksella klo 18. Koronarajoitusten tähden tilaa on aluksi 15 ilmoittautujalle.

Ilmoittautuminen suoraan Mairelle 044 901 6292 tai maire.lampikoski@evl.fi

Hilkka Iso-Raution tiistaipäivän rukoushetki

Kevään aikana tiistaipäivän rukoushetki siirtyi koronarajoitusten vuoksi kirkkotilasta nettiin. Kevään ja kesän aikana on julkaistu joka viikko tiistaisin rukoushetki seurakunnan nettisivuilla ja facebook sivuilla. Rukoushetken julkaisu jatkuu edelleen tässä muodossa ja olet tervetullut niitä kuuntelemaan silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Kirkon keskusteluapu päivystää poikkeusoloissa

Alla olevasta osoitteesta on apu saatavilla niin Palvelevan puhelimen, chatin kuin Palvelevan netin osalta.
Lisäksi linkit nuorille suunnattuihin palveluihin kuten Nettisaappaaseen ja Ristiohjaimeen.