Huittisten seurakunnan rippikouluryhmät 2020

Leiririppikoulu 3          Konfirmaatio 12.7.2020 klo 10 Huittisten kirkko

Vampulan kirkossa konfirmaatio 11.07.2020 klo 13

Kaikkia rippikouluja koskee:

-Kulma on seurakuntakeskuksen pihapiirissä oleva vanha, korkeampi talo (ovessa lukee Kulma). Helena-sali löytyy seurakuntakeskuksesta.

- Rippikoululaiset osallistuvat seurakunnan toimintaan erikseen annettavien ohjeiden mukaan

- Seurakunnan toiminta kannattaa tarkistaa aina kirkollisista ilmoituksista tai seurakunnan kotisivuilta. Nuorisotyön toiminta löytyy kotisivuilta (ei kirkollisista)

- Ylistenrannassa pidettävien leirien maksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein kirkkoneuvostolle osoitettavalla vapaamuotoisella anomuksella.

- Seurakunta noudattaa Suomen lakia, joka kieltää tupakoimisen ja muut päihteet rippikoulun tialisuuksia ja leirejä.

Kysymyksiisi vastaavat
seurakunnan rippikoulutyöstä vastaava pastori Anna-Maria Haapala p. 044-056 0178 ja ryhmäsi opettajat.  Tervetuloa mukaan iloisin mielin!