Poikkeustilanteesta ja toimimisesta sen aikana informoidaan vuoden 2021 rippikoululaisia ja huoltajia henkilökohtaisesti

Huittisten seurakunnan rippikouluryhmät 2021

Päivärippikoulu      Konfirmaatio Huittisten kirkossa 20.6.2021

Leiririppikoulu 1    Konfirmaatio Huittisten kirkossa 18.7.2021

Leiririppikoulu 2    Konfirmaatio Huittisten kirkossa 25.7.2021

Leiririppikoulu 3    Konfirmaatio Huittisten kirkossa 1.8.2021

Vampulan kirkossa konfirmaatio la 31.7. klo 13.

Kaikkia rippikouluja koskee:

-Kulma on seurakuntakeskuksen pihapiirissä oleva vanha, korkeampi talo (ovessa lukee Kulma). Helena-sali löytyy seurakuntakeskuksesta.

- Rippikoululaiset osallistuvat seurakunnan toimintaan erikseen annettavien ohjeiden mukaan

- Seurakunnan toiminta kannattaa tarkistaa aina kirkollisista ilmoituksista tai seurakunnan kotisivuilta. Nuorisotyön toiminta löytyy kotisivuilta (ei kirkollisista)

- Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein kirkkoneuvostolle osoitettavalla vapaamuotoisella anomuksella.

- Seurakunta noudattaa Suomen lakia, joka kieltää tupakoimisen ja muut päihteet rippikoulun tilaisuuksissa ja leireillä.

Kysymyksiisi vastaavat
ensisijaisesti oman ryhmäsi opettajat, mutta myös seurakunnan rippikoulutyöstä vastaava pastori Maire Lampikoski p. 044-9016292.

Tervetuloa mukaan iloisin mielin!