KESÄKERHO 23.5.-14.6.

Kesäkerho on tarkoitettu kerho- ja esikouluikäisille tytöille ja pojille (synt. 2012-15). Jos tilaa jää, niin ekaluokkaisetkin pääsevät mukaan!

Kesäkerhossa ulkoillaan ja leikitään kivojen kavereitten kanssa seurakuntakeskuksen pihamaalla päiväkerhon ulkoleikkialueella. Huonolla säällä kerhoillaan päiväkerhotiloissa. Omat eväät ja yhteinen eväshetki on myös tärkeä osa kerhotoimintaa! Ohjaajina toimivat seurakunnan omat lastenohjaajat. Kesäkerho on maksuton.

Ryhmiä on tarjolla sekä aamu- että iltapäivällä.

Ma-To -ryhmä klo 9-11
Ma-To -ryhmä klo 13-15
Ke-Pe -ryhmä klo 9-11

ILMOITTAUTUMISET MAALISKUUN AIKANA LASTENOHJAAJILLE puh. 044 0560175

KESÄN 2019 PERHELEIRIPÄIVÄT

Tänä kesänä järjestetään kaksi perheleiripäivää, ei siis olla leirikeskuksessa nyt yön yli, mutta iloitaan ihanasta Ylistenrannasta koko päivä saunoen, uiden, pelaten, askarrellen, nikkaroiden... ja tietysti hyvästä leiriruuasta nauttien! Ateriamaksu 5 € / aikuinen.

Leirille ovat tervetulleita lasten kanssa kaikki äidit, isät, isovanhemmat, kummit ja muut lapselle läheiset aikuiset. Mukaan mahtuu noin 40 hlö, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE ALKAA 23.4. klo 10.
1. LEIRIPÄIVÄ ti 18.6. klo 10-18
2. LEIRIPÄIVÄ ti   6.8. klo 10-18