Huittisten seurakunnan nuorisotyön tulevaa toimintaa:

Viikko 20:

Perjantaina 17.5. EI NUORTENILTAA KULMASSA.

Lauantaina 18.5. kello 20.00 Joonatan Palmin keikka Ylistenrannassa.

Viikko 21:

Torstaina 23.5. EI RAAMISTA.

Perjantaina 24.5. kello 19.00 nuortenilta Kulmassa.

Päivitetty 16.5. kello 21.22

Gospel Cafe Nuorisoklubilla
 4.5. klo 19-23

Tule mukaan yläasteiläisille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitettuun kristilliseen kahvilaan pelailemaan, kuuntelemaan musiikkia, keskustelemaan ja viettämään muutenkin kiireetöntä aikaa mukavassa seurassa. Tarjolla live musiikkia, syötävää ja muuta mielenkiintoista ojelmaa!

Toiminnassa järjestävät Huittisten kristilliset seurakunnat
LISÄTIETOJA:
Petri Sorva 044 531 2625
Juhani Mattelmäki 050 383 8687
info@gospelcafe.fi

_______________________________________________________________________________________________________

HUOM!

AJANKOHTAISIN TIETO JA NOPEALLA AIKATAULULLA JÄRJESTETTÄVÄT TILAISUUDET INFORMOIDAAN NUORISOTYÖN INSTAGRAM-TILILLÄ huittistenseurakunnannuoret - LISÄKSI FACEBOOK -RYHMÄ HUITTISTEN SEURAKUNTANUORET PÄIVITTYY KOTISIVUJA NOPEAMMIN. SEURAA SIIS MYÖS NÄITÄ SOME-KANAVIA !!!

Varkkaleirien ja kerhojen pienryhmäohjaajakoulutusta tarjolla

Tiedustelut Marjo p. 044-3698125.

Lue tarkemmin