Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Virkatodistuksen henkilökohtaisilla tiedoilla (ns. elää-todistuksen) saa odottaessa kirkkoherranvirastosta. Puhelimessa vastaanotetut tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä.

Sukuselvitysmuotoinen virkatodistus on sisällöltään laajempi, sukuselvitys tarvitaan yleisimmin perunkirjoitusta varten tai muihin kuolinpesään liittyvien asioiden hoitoon. Todistukseen merkitään  tiedot puolisosta ja lapsista, sekä muuttotiedot.

Toimitusaika sukuselvityksissä on noin 2 viikkoa.

Sukututkimuksen tarkoituksena on selvittää aikaisempia sukupolvia ja sukuun kuuluneiden henkilöiden historiaa.  Huittisissa olevat kirkonkirjat alkavat vuodesta 1846 ja Vampulan kirkonkirjat vuodesta 1839. Vanhemmat kirjat ovat Turun maakunta-arkistossa. Keikyän seurakunnan vanhat kirkonkirjat löytyvät Huittisista vuoteen 1913 asti, myöhemmät kirjat ovat nykyisin Sastamalan seurakunnassa.

Toimitusaika sukututkimuksissa on noin 2-3 kuukautta.

Asiakastiedote virkatodistus- ja sukututkimusmaksuista

1. Tilaa virkatodistus sähköisesti

Sähköinen virkatodistuslomake

2. Lataa, täytä ja toimita