Vesipisteet toiminnassa molemmilla hautausmailla.

Haudanhoidon kesätarjoukset on postittetu asiakkaille. Uusia hoitoja voi tehdä toukokuun loppuun saakka. Haudanhoidon merkit ilmestyvät hoitohaudoille alueittain hieman ennen ensimmäistä hoitotoimenpidettä. Kasteluiden merkit laitetaan haudoille kesäkuun alussa.

Haudan hallinta-aikojen tarkastaminen jatkuu koskien Huittisten hautausmaan vanhaa puolta (alueet L, M, N ja O) sekä vuosina 2014-2017 tarkastettujen alueiden kyseisinä vuosina päättyneitä hautoja. Tieto haudan hallinta-ajan päättymisestä lähetetään kirjeitse kotiin mikäli osoitetiedot löytyvät seurakunnan hautatoimesta. Muussa tapauksessa haudalle laitetaan kesällä 2018 ilmoitus ajan päättymisestä.

Hautausmaa, Jumalan puisto, monen rakkaan viimeinen leposija. Huittisissa hautausmaat sijaitsevat kolmen kirkkomme ympärillä.