Seurakuntamestarin työsuhde avoinna

29.3.2019 16.24

Seurakuntamestarin tehtävän tarkoitus on varmistaa seurakunnan tilaisuuksien pitäminen ylläpitämällä siivousta ja järjestystä sekä ulkona että sisällä Huittisten seurakunnan omistamissa kiinteistöissä. Lisäksi seurakuntamestari huolehtii seurakunnallisen toiminnan tarvitsemien edellytysten luomisesta ja käytännön toteutuksesta. Työtehtävät vaihtelevat vuodenajasta, toimitusten määrästä sekä muista tehtävistä riippuen. Seurakuntamestarille kuuluu suntion, vahtimestarin, kellonsoittajan ja talonmiehen työtehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 2.4., ke 3.4., pe 5.4., ti 9.4. ja to 11.4. klo 10-12 ja 13-15 talouspäällikkö Sanna Kemppi, puh. 0440 560 161. Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa tiistaihin 23.4.2019 klo 13 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.kemppi@evl.fi.

Katso lisää: