Huittisten seurakunnassa on avoinna kokoaikainen seurakuntamestarin työsuhde

Seurakuntamestarille kuuluu suntion, vahtimestarin, kellonsoittajan ja talonmiehen työtehtäviä. Työtehtäviä ovat mm.

- Seurakunnan kiinteistöjen hoitaminen, talonmiehentyöt (mm. siivous, pienet korjaukset ja muut kiinteistönhuoltotoimenpiteet, ulkotyöt, lumenluonti, hiekotus, haravointi, nurmikoiden leikkaus)

- Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkollisissa toimituksissa avustaminen ja niiden valmistelevat etukäteen tehtävät työtehtävät

- Uurnahautojen sulattaminen ja avaus tarvittaessa, uurnien lasku kesä- ja talviaikaan Huittisissa

- Muut Huittisten seurakunnan seurakuntamestarin tehtävänkuvauksessa mainitut työtehtävät

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Mirjami Ekholm, puh. 0440 560 161.

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa perjantaihin 16.12.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen huittinen.talous@evl.fi.

Katso lisäinfoa täältä

Avoimet työpaikat - Huittisten seurakunta