Huittisten seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka

6.5.2022 14.07

Talouspäällikkö vastaa taloudesta, kiinteistöistä ja hautatoimesta, toimii kirkkoneuvoston ja -valtuuston sihteerinä ja oman alansa valmistelijana sekä esittelijänä. Lisäksi talouspäällikkö toimii taloustoimiston sekä kiinteistö- ja hautaustoimen henkilöstön esimiehenä, työsuojelupäällikkönä ja palkka-asiamiehenä huolehtien virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta ja sekä seurakunnan palveluksessa olevien henkilöiden palvelussuhteen ehtoja koskevien neuvottelujen käymisestä.

Arvostamme

. esimieskokemusta ja henkilöstöhallinnon osaamista
. seurakuntaelämää ohjaavien säännösten tuntemusta
. kokemusta rakennus- ja korjaushankkeiden toteuttamisesta
. sijoitustoiminnan tuntemusta
. kokemusta seurakunnan käyttämistä ohjelmista

Viran palkkaus on J20 hinnoitteluryhmän mukainen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran vastaanottaminen sopimuksen mukaan (esim. 1. 9. 2022).

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen toimitetaan viimeistään maanantaina 23.5. klo 14 mennessä sähköpostilla huittinen.srk@evl.fi tai osoitteella Huittisten seurakunta, Papintie 1, 32700 Huittinen.

Hakemuksessa pyydetään mainitsemaan 2-3 suosittelijaa yhteystietoineen.

Aiheeksi tai kuoreen merkintä "Talouspäällikön virka".

Haastattelut pidetään Huittisten seurakuntakeskuksessa, os. Papintie 1, 32700 Huittinen tiistaina 14. 6. 2022 illalla. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun em. päivänä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Jani Laaksonen puh. 044 5363 526.