PERHIS -avoin perhekerho

”Perhis” on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Lapset ovat kerhoajan oman aikuisen valvonnassa. Kerhoon voi tulla joka kerta tai aina silloin kun pääsee! Kerho alkaa yhteisellä laululeikki- ja hartaushetkellä, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut.

Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Perhekerhot kokoontuvat:

PERHIS -avoin perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.30
Huittisten seurakuntakeskuksessa (Papintie 1)

PERHIS ALKAA
ti 4.9. klo 9.30 Huittisten kirkossa, jonka jälkeen jatketaan seurakuntakeskuksessa
kahvitellen ja leikkien! Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat tutut kerholaiset!

HUOM!
27.9.2018 aloittaa
ILTAPÄIVÄPYSÄKKI

Pysäkki on avoinna torstaisin klo 13-15.
(Päiväkerhotilat, sisäänkäynti päiväkerhon ovesta.)
Pysäkille voi tulla pienten lasten kanssa leikkimään, tapaamaan tuttuja ja juomaan iltapäiväkahvit. Mukaan voivat tulla myös pienet koululaiset. Iltapäiväpysäkillä voi viivähtää juuri sellaisen hetken, mikä perheen aikatauluun sopii.

Huhtamon Honkapirtin kerho
joka toinen keskiviikko klo 13-15 (parittomat viikot)
Sämpylä ja mehu/kahvitarjoulu klo 13-13.30.
Kerho on samanaikaisesti perhekerho ja kerho 1-6 lk tytöille ja pojille.
Syksyn 2018 kerhokerrat:
12.9., 26.9., 10.10., 7.11. ja 21.11.

Vampulan perhekerho eli Murukerho
kokoontuu Vampulan srk-talolla
perjantaisin klo 10 - 11.30.
Lisätietoja antaa Kaisa Vehmaa.

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

Aikuinen ja lapsi askartelee
Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän, mummun, papan tai vaikka hoitajan kanssa