PERHEKERHO

Perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekerhot ovat avoimia eli niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla kerhoon joka kerta tai aina silloin kun pääset! Kerhossa on yhteinen ohjattu laululeikkituokio ja pieni hartaushetki, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut.

Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

PERHIS-PERHEKERHO
tiistaisin klo 9.30-11.30

Huittisten seurakuntakeskuksessa
(Papintie 1)

Poikkeavia kerhopäiviä:
5.2. ULKOILLAAN SRK-KESKUKSEN PIHAMAALLA, makkaratarjoilu.
12.2. LASTEN AAMUKIRKKO, klo 9.30 Huittisten kirkossa, jonka jälkeen kerho jatkuu srk-keskuksessa.
19.2. Hiihtoloma, ei kerhoa.
26.2. LIIKUNTARATA SALISSA LAPSILLE
16.4. LASTEN PÄÄSIÄISKIRKKO Huittisten kirkossa klo 10, jonka jälkeen kirkkokahvit srk-keskuksessa.
23.4. Ei kerhoa
30.4. KEVÄTKARNEVAALIT, voi pukeutua rooliasuun, myös aikuiset! :)
7.5. PERHIKSEN KEVÄTRETKI REKIKOSKEN ELÄINPUISTOON, tarjolla mehua ja makkaraa, Rekikosken kahvilapalvelut käytössä. Matkat omin kyydein.

KESÄPERHEKERHO KOKOONTUU
TI 28.5., 4.6. JA 11.6. KLO 10-11.30
päiväkerhon leikkipiha-alueella
(sateella sisätiloissa)

ILTAPÄIVÄPYSÄKKI
TORSTAISIN klo 13-15

(Päiväkerhotilat, sisäänkäynti päiväkerhon ovesta.)
Pysäkille voi tulla pienten lasten kanssa leikkimään, tapaamaan tuttuja ja juomaan iltapäiväkahvit. Mukaan voivat tulla myös pienet koululaiset. Iltapäiväpysäkillä voi viivähtää juuri sellaisen hetken, mikä perheen aikatauluun sopii. Tervetuloa!

__________________________________________________________

HUHTAMON HONKAPIRTIN KERHO

Kevään kerhokerrat:
torstai 28.2., 28.3. ja 25.4. klo 13-15

Sämpylä ja mehu/kahvitarjoulu klo 13-13.30.
Kerho on samanaikaisesti perhekerho ja kerho 1-6 lk tytöille ja pojille.

__________________________________________________________

VAMPULAN PERHEKERHO eli
MURUKERHO

kokoontuu Vampulan srk-talolla
perjantaisin klo 9 - 10.30.
Lisätietoja toiminnasta antaa Kaisa Vehmaa.

TERVETULOA KERHOILEMAAN KAIKKI VANHAT JA UUDET KERHOLAISET!

Aikuinen ja lapsi askartelee
Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän, mummun, papan tai vaikka hoitajan kanssa