Yhteiskristillinen Israelilta

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Israelin 10 kadonnutta heimoa aihetta tarkastellaan tämän illan jaksossa lähinnä historian ja geenitutkimuksen valossa.

Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa kerrotaan, että Israelin kantaisällä Jaakobilla oli 12 poikaa. Herra siunasi kaikki Jaakobin pojat ja lupasi heille Israelin maan ja tuoda heidät takaisin luvattuun maahan. 720 vuotta ennen Jeesuksen syntymää 10 Israelin pohjoisessa asunutta heimoa vietiin pakkosiirtolaisuuteen, josta he eivät ainakaan vielä ole palanneet, niin kuin Herra on luvannut Jaakobille. Nyt tämän sarjan toisessa jaksossa tarkastelemme asiaa lähinnä historian ja geenitutkimuksen valossa.

Alustuksen aiheesta pitää Tapani Suojanen. Illan aikana keskustellaan myös muista Israeliin liittyvistä asioista.

Tervetuloa!

Järjestäjät: Israelin ystävyysryhmä, Huittisten evl. seurakunta, Vapaaseurakunta ja Kotikirkko