Ystäväpiiri

Ystäväpiirin tarkoitus on yksinäisyyden karkoitus

Muu tila

Yli kolmannes iäkkäistä ihmisistä kärsii yksinäisyydestä, joka tutkitusti heikentää elämänlaatua ja hyvinvointia.
Ystäväpiiri-ryhmätoiminta on lääke ikääntyvien ihmisten yksinäisyyteen.

Ryhmän tavoitteena on yksinäisyyden lievittyminen ja uusien ystävien löytäminen. Vanhustyön keskusliiton kehittämä ikääntyvien ryhmätoiminta parantaa osallistujien hyvinvointia, vähentää terveyspalvelujen käyttöä ja vahvistaa elämänlaatua. Ryhmän kantavia voimia ovat vertaistuki, yhteiset kokemukset, huumori ja mukava yhdessäolo. Tapaamisten sisällöt suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Huittisten seurakunnan Ystäväpiiri-ryhmä alkaa torstaina 12.1.2023 kello 11.00 seurakuntakeskuksella. Ryhmä kokoontuu yhteensä 12 kertaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 3.1. mennessä: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Katri Kulmala puh, 0440 560 171, katri.kulmala@evl.fi

Huittisten seurakunta