Rippikoulun kertausharjoituksen 1. kokoontuminen

Huittisten seurakuntakeskus

Tervetuloa pohdiskelemaan ja keskustelemaan rippikoulusta tutuista teemoista aikuisen silmin! Käy myös aikuisrippikoulusta, jos rippikoulu on jäänyt käymättä ja haluat konfirmoitua.
Kahvitarjoilu ja lapsiparkki.

Leppoisien, keskustelevien kokoontumisten tarkoituksena on virkistää muistia rippikoulussa käydyistä teemoista ja tehdä omaa kotiseurakuntaasi tutummaksi.

Mikäli oma nuoresi on tulossa rippikouluun
pyrimme antamaan virittäviä eväitä oman nuoresi rippikoulun ja mahdollisesti myös kiperien kysymysten kohtaamiseen, joita nuori saattaa rippikoulun myötä kysellä kotona.

Mikäli rippikoulusi on jäänyt syystä tai toisesta käymättä
tämä samainen kertausharjoitus käy myös aikuisrippikoulusta, jonka jälkeen sinut voidaan konfirmoida.

Kokoonnumme
neljä kertaa (25.11.2021, ja vuonna 2022 27.1., 31.3. ja 5.5.) noin kahden tunnin ajaksi klo 18-20, joista viimeisellä kerralla järjestämme messuavustuskoulutuksen Huittisten kirkossa, jonka myötä voit halutessasi avustaa jumalanpalveluksissa erilaisissa tehtävissä (ehtoollisavustus, tekstien lukeminen, kastepuun lehtien ripustus, kuolleiden kynttilät...)

Mikäli sinulla on lapsia, jotka tarvitsevat hoitoa
ilmoitathan siitä meille, niin lastenohjaajamme pitävät heille seuraa!

Huittisten seurakunta