Mikkelinpäivän perhemessu

Huittisten kirkko

Vauvasta vaariin! Huittisten seurakunta tahtoo tarjota Mikkelinpäivän perhemessun monelle sukupolvelle.

Haastamme erityisesti kaikki lapset ja nuoret ottamaan mukaan vanhempansa, isovanhempansa tai kumminsa. Päivän teksteissä ja lauluissa huomioidaan myös lapset ja nuoret, kirkko on koristeltu enkelialttareilla ja seurakuntalaiset voivat tuoda myös omia enkeliaiheisia koriste-esineitään näytille sunnuntaita varten perjantaina klo 14-16.

Mikkelinpäivän kirkkotilaisuuteen liittyen toteutamme myös valokuvahaasteen: Ota mukaasi joku läheinen, tule kirkkoon ja nappaa teistä kuva. Lähetä kuva joko viestillä Mairelle 044 901 6292 tai Instagramiin hashtagilla #srkhuittinen. Osallistuneiden kesken arvomme seuraavalla viikolla kolme pientä palkintoa.
Kirkossa myös lapsille värityskuvia.

Tässä perhemessussa laulettavista lauluista viisi on virsiä, kaksi on lasten virsiä ja yksi löytyy nuorten elämän siiville -kirjasta. Kaikkien laulujen sanat löytyy monisteesta.
Päivän laulut ovat alkuvirsi 503, kiitosvirtenä lasten virsi 69 1-3, päivän virsi 498, esirukouslaulu lasten virsi 46, uhrivirsi 492, ehtoollislaulut ovat Elämän siiville -kirjasta Kuljeta ja johda, sekä virsi 971 ja päätösvirsi 930.

Huittisten seurakunta