Huittisten kirkko

Messu Huittisten kirkossa
Noudatamme terveysturvallista kokoontumista, mikä tarkoittaa seuraavaa: kirkkotilasta on käytössä 50%, muistathan edelleen desinfioida kätesi ja maskia saa halutessaan käyttää. Oma virsikirja mukaan vielä toistaiseksi.

Liturgia ja saarna Maire Lampikoski, avustaa Jani Laaksonen, kanttori Helena Kivimaa
Pyhäpäivän aiheena on "Etsikkoaikoja". Liturginen väri on vihreä ja alttarilla palaa kaksi kynttilää

Kolehti kootaan Tuomasmessun toiminnan jatkamiseen ja kehittämiseen monikanavaiseksi messuyhteisöksi sekä talouteen vaikuttaneiden menetysten kattamiseen virusepidemian takia. Tavoitteena on jumalanpalvelusten streamauksella ja medianäkyvyydellä tavoittaa uusia ihmisiä yhteisöön mukaan Tuomasyhteisö ry:n kautta.

Virret: 196, 131, 513, 932, 928, 930

Huittisten seurakunta