Huittisten kirkko

Kiirastorstain messu Huittisten kirkossa.
Nykyisten kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunta voi osallistua vain radion välityksellä.

Messun jälkeen kirkon ovet avataan noin klo 18.30 ja seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle klo 21 asti. Huomioithan että kirkossa voi kerralla olla vain 6 henkilöä.

Liturgia ja saarna Jani Laaksonen, avustajina Minna Kultalahti sekä Maire Lampikoski, kanttorina Helena Kivimaa. Emmi Ovaska Huittisten musiikkiopistosta soittaa selloa.

Kiirastorstain aiheena on "Pyhä ehtoollinen". Liturginen väri on violetti ja alttarilla palaa kaksi kynttilää.

Kolehti kootaan lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Lasten ja nuorten keskus ry:n kautta.

Virret: 300, 907, 318, 77
Sellokappaleet: Tsaikovskyn Chanson Triste (urkusäestys) ja Panis Angelicus (urkusäestys). Sello soi myös viimeisessä virressä 77.

Messun jälkeen noin 18.30 alkaen seurakuntalaisilla on mahdollisuus tulla nauttimaan ehtoollinen klo 21 asti. Pyydämme huomioimaan, että kirkossa voi olla kerrallaan vain 6 henkilöä.

Huittisten seurakunta