Tutkiva raamattupiiri

Huittisten seurakuntakeskus

Kiinnostaako sinua ihmetellä Raamatun alkukieliä hepreaa ja kreikkaa ja sen historiallista maailmaa? Pastori Maire Lampikoskea kiinnostaa kovasti ja sinäkin olet tervetullut mukaan!

Tutkiva raamattupiiri Huittisten seurakuntakeskuksen Helena-salissa. Koronarajoitusten tähden tilaa on aluksi 15 ilmoittautujalle. Ilmoittautuminen suoraan Mairelle 044 901 6292 tai maire.lampikoski@evl.fi

Joka kerralla olisi tarkoitus olla jokin teema, jolloin tarkastelemme, mitä uusia oivalluksia voimme saada niin toisiltamme, kuin myös alkukielten ja mahdollisesti eri käsikirjoitusten kautta.
Ehdotukset käsiteltävistä aiheista ovat lämpimästi toivottuja ja tervetulleita! Samoin tervetullut on myös avoin mieli, sillä käsittelemme Raamattua hengellisen lukutavan lisäksi myös akateemisin ottein. Kielitaito ei ole tarpeen, sillä Mairella on ruosteinen kreikka ja heprea jotakuinkin hallussa. Hän näyttää, kuinka tekin voitte esimerkiksi internetin ilmaisia apuvälineitä käyttäen tutkia kiinnostavia alkukielisiä termejä.

Toivottavasti nähdään!

Huittisten seurakunta