Yhteiskristillinen Vainojen uhrien muistopäivä

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Vainojen uhrien muistopäivää vietetään tänään. Tänään sunnuntaina vietetään YK:n maailmanlaajuista holokaustin muistopäivää. Suomessa vainojen uhrien muistopäivää on vietetty vuodesta 2002 lähtien.

Tilaisuudessa puheen pitää Juhani Mattelmäki.

Vainojen uhrien muistopäivää vietetään vuosittain 27. tammikuuta, koska se on Auschwitzin vapauttamisen vuosipäivä.
Kautta aikojen ihmisiä on vainottu erilaisista syistä. Uskontonsa takia erityisesti vainottuja ovat olleet juutalaiset ja kristityt.

Musiikissa duo Soili ja Eini

Tervetuloa kuuntelemaan aiheesta.

Järjestää Israelin ystävyysryhmä, Huittisten ev.lut. seurakunta, Huittisten Vapaaseurakunta ja Huittisten Kotikirkko

Järjestäjä

Huittisten Vapaaseurakunnassa Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Yhteiskristillinen Israel-ilta

Matkakertomuksia kuvin ja sanoin Krakovasta, sekä ajatuksia ja keskustelua Julia Blumin ajatusten kautta Israelin asemasta Jumalan suunnitelmissa.