Vampulan kirkko

Kirkkopyhä Vampulassa. Liturgia ja saarna Jyrki Smolander, kanttori Sirpa Honkonen, kappelikuoro joht. Sirpa Honkanen, avustajana Elisa Kisamaa

Kirkkopyhä Vampulassa. Kuljetusta kirkkoon ja tilaisuuden jälkeen takaisin tarjoaa Vampulan Lions Clubilaiset. Invataksikuljetus Annalasta. Kuljetuspyynnöt välittää Elisa Kisamaa ja varataan numerosta 044 0560163.
Olette kaikki tervetulleita viettämään yhdessä kirkkopyhää ja samalla diakonissa Elisa Kisamaan eläkkeelle jäämisen juhlaa.

11.30 Juhla seurakuntatalolla
Tervehdyssanat Jyrki Smolander
ruokailu ja kahvi
kappelikuoro
Puhe Heikki Mäkelä
vapaa sana
Päätössanat ja rukous Elisa Kisamaa

Huittisten kirkko

Messu Huittisten kirkossa

Messu

Mikkelinpäivän messu (Enkelien sunnuntai). Liturgi ja saarna, Pauli Selkee. Pekka Jokitalo, kanttorina.

Messu

Päivän aiheena on, Usko ja epäusko.