Yhteiskristillinen Seder-ateria

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Seder-ateria on juutalainen juhlapäivällinen, jonka aikana syödään tarkoin valittuja ruokalajeja ja luetaan Raamattua.

Yhteiskristillinen Seder-ateria nautitaan vapaakirkon alakerrassa (Lauttakylänkatu 1) klo 17:00 alkaen.

Kokenut juutalaistyötä tekevä rovasti Pekka Luukkala opettaa ruokailun yhteydessä Raamatun mukaan tämän juutalaisen juhlan kristillisestä merkityksestä. Seder-ateria liittyy keskeisesti myös Uuden Liiton muodostumiseen.

Ateria on maksullinen (20 €) ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen 20.4.2018 mennessä Pirkko Mäkiselle puh. 040 5168 442.

Järjestäjä

Huittisten ev.lut.srk, Huittisten Vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko - Helluntaiseurakunta

Järjestäjä

Huittisten kirkko

Kesäillan hartaus

Seurakunnan vastuuryhmien järjestämä perinteinen kesäillan hartaus.

Huittisten kirkko

Kesäillan hartaus

Seurakunnan vastuuryhmien järjestämä perinteinen kesäillan hartaus.

Ylistenrannan leirikeskus

Naistenpäivä

Millaisilla kengillä elämässämme kuljemme, mm tätä pohdimme diakoniatyön naistenpäivässä Ylistenrannassa