Yhteiskristillinen Israel-ilta

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Yhteiskristillisessä Israel-illassa Tapani Suojanen kertoo Raamatun pohjalta ihmissukujen vaelluksista maapallolla.

Tilaisuus pidetään Vapaakirkon yläkerrassa.

2000 luvulla on tehty koko maapalloa käsittävä kartoitus ihmiskunnan kantaisistä ja heidän jälkeläistensä vaelluksista.

Tapani Suojanen kertoo mitä tähän tutkimukseen liittyvää ehkä selviää Raamatun pohjalta. Tutkimuksen yksi sukuhaara liittyy Suomalaisugrilaiseen kantakansaan, siis myös Suomeen.

Alustuksen jälkeen on mahdollisuus vapaaseen keskusteluun aiheesta ja siitä miten se voisi liittyä Israeliin.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Järjestäjä

Huittisten ev.lut.srk, Huittisten Vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko - Helluntaiseurakunta

Yhteiskristillinen Raamattupäivä

Yhteiskristillisessä Raamattupäivässä aiheena on Vanha Testamentti - kirja Jeesuksesta

Kulman nuorisotila

Nuortenilta Kulmassa.

Viikoittainen nuortenilta Kulmassa.

Yhteiskristillinen Vainojen uhrien muistopäivä

Vainojen uhrien muistopäivää vietetään tänään. Tänään sunnuntaina vietetään YK:n maailmanlaajuista holokaustin muistopäivää. Suomessa vainojen uhrien muistopäivää on vietetty vuodesta 2002 lähtien.