Yhteiskristillinen Israel-ilta

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Yhteiskristillisessä Israel-illassa Tapani Suojanen kertoo Raamatun pohjalta ihmissukujen vaelluksista maapallolla.

Tilaisuus pidetään Vapaakirkon yläkerrassa.

2000 luvulla on tehty koko maapalloa käsittävä kartoitus ihmiskunnan kantaisistä ja heidän jälkeläistensä vaelluksista.

Tapani Suojanen kertoo mitä tähän tutkimukseen liittyvää ehkä selviää Raamatun pohjalta. Tutkimuksen yksi sukuhaara liittyy Suomalaisugrilaiseen kantakansaan, siis myös Suomeen.

Alustuksen jälkeen on mahdollisuus vapaaseen keskusteluun aiheesta ja siitä miten se voisi liittyä Israeliin.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Järjestäjä

Huittisten ev.lut.srk, Huittisten Vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko - Helluntaiseurakunta

Huittisten seurakuntakeskus

Raamattuilta Vanhan testamentin äärellä

Tervetuloa löytöretkelle Vanhan testamentin äärelle

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Yhteiskristillinen Israel-ilta

Mitä on messiaaninen uskonto? Luennon lisäksi ajankohtaisia asioita Israeliin ja Israelin ystävyystoimintaan liittyen.

Huittisten seurakuntakeskus

Keidasmessu