Suomalainen messu

Suomalainen messu

Risto Ryti -sali

Suomalainen messu on Lasse Heikkilän säveltämä musiikkiteos, jossa kuljetaan läpi Suomen satavuotisen historian. Tapahtuman järjestävät Huittisten kaupunki ja seurakunnat

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona konserttisaleissa ja kirkoissa eri puolilla Suomea 2017.  Noin puolentoistatunnin mittaisen sävelteoksen aikana käydään läpi Suomen itsenäisyyden ajan historiaa. Suomalainen messu on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Tapahtumassa on väliaika.

Musiikki- ja tanssiryhmä Valkia esittää Suomalaisen Messun Huittisissa Risto Ryti -salissa 19.11. klo 17. Liput 10€, myynti Huittisten seurakunnat ja R-kioskit. Sotaveteraaneille (+avec) ilmaiset liput kirkkoherranvirastosta.

Tapahtuman järjestävät Huittisten kaupunki ja seurakunnat

Huittisten kaupunki ja seurakunnat

Kulman nuorisotila

Nuortenilta

Syksyn eka opetuksellinen nuortenilta

Huittisten seurakuntakeskus

Raamattuilta Vanhan testamentin äärellä

Tervetuloa löytöretkelle Vanhan testamentin äärelle

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Yhteiskristillinen Israel-ilta

Mitä on messiaaninen uskonto? Luennon lisäksi ajankohtaisia asioita Israeliin ja Israelin ystävyystoimintaan liittyen.