Huittisten seurakunnan nuorisotyön tulevaa toimintaa:

Viikko 31:

Perjantaina 2.8. kesän nuortenilta Ylistenrannassa kello 19.00-23.30. Sauna lämmin.

Viikko 32:

Perjantaina 9.8. nuorten ilta Ylistenrannassa kello 19.00 alkaen. Sauna lämmin.

Viikko 33:

Perjantaina 16.8. kello 19.00 nuortenilta Ylistenrannassa. Sauna lämmin.

Päivitetty 1.8. kello 20.09

Gospel Cafe Nuorisoklubilla
 jatkuu jälleen syyskussa !!!

Tule mukaan yläasteiläisille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitettuun kristilliseen kahvilaan pelailemaan, kuuntelemaan musiikkia, keskustelemaan ja viettämään muutenkin kiireetöntä aikaa mukavassa seurassa. Tarjolla live musiikkia, syötävää ja muuta mielenkiintoista ojelmaa!

Toiminnassa järjestävät Huittisten kristilliset seurakunnat
LISÄTIETOJA:
Petri Sorva 044 531 2625
Juhani Mattelmäki 050 383 8687
info@gospelcafe.fi

_______________________________________________________________________________________________________

HUOM!

AJANKOHTAISIN TIETO JA NOPEALLA AIKATAULULLA JÄRJESTETTÄVÄT TILAISUUDET INFORMOIDAAN NUORISOTYÖN INSTAGRAM-TILILLÄ huittistenseurakunnannuoret - LISÄKSI FACEBOOK -RYHMÄ HUITTISTEN SEURAKUNTANUORET PÄIVITTYY KOTISIVUJA NOPEAMMIN. SEURAA SIIS MYÖS NÄITÄ SOME-KANAVIA !!!

Varkkaleirien ja kerhojen pienryhmäohjaajakoulutusta tarjolla

Tiedustelut Marjo p. 044-3698125.

Lue tarkemmin