KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä.

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on alle kouluikäisten lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Aamukirkkoihin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset kotiväen, hoitajan tai muun aikuisen kanssa!

TAVATAAN SYKSYLLÄ TAAS KIRKOSSA!

MUUTA TOIMINTAA

5-vuotissyntymäpäivät la 19.9.2020
Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna 5-vuotta täyttävä seurakuntalainen saa postitse kutsun. Juhlaohjelman lisäksi on askartelua ja tietenkin juhlatarjoilua. Jokainen päivänsankari saa syntymäpäiväjuhlassa myös lahjan. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin!

Yhteiskristillinen koko perheen
LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa pienen alkuhetken jälkeen leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan, jutellaan... ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton. KEVÄÄN 2020 KOKOONTUMISET  18.1. - 18.4. (pääsiäislauantaina 11.4. ei kerhoa)

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL