TERVETULOA TAAS KESÄLLÄ 2020 KESÄKERHOON

Huittisten seurakunnan

KESÄKERHOT 25.5.-17.6.2020

Kesäkerhossa ulkoillaan, leikitään, pelataan, askarrellaan, syödään omia eväitä, iloitaan ystävistä ja jutellaan Taivaan Isän asioista!                         Kerho-ohjaajina toimivat seurakunnan omat lastenohjaajat.                                                                                                                               Kerhoryhmä kokoontuu kolme kertaa viikossa, kesto 2,5h/kerho.                                                                                                                                 Ryhmät ovat ns. sisarusryhmiä eli samassa ryhmässä on eri-ikäisiä lapsia. Kesäkerho on maksuton. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho 1 on päiväkerho- ja esikouluikäisille lapsille (synt. 2012-2016)                                                                                                                            Kerho 2 on eskari-ikäisistä kolmasluokkalaisiin (synt. 2010-2013)

ENNAKKOILMOITTAUTUMISAIKA ti 15.5. asti! Palauta lomake päiväkerhoon Papintie 1 tai ilmoittaudu spostilla silja.haavisto(at)evl.fi /    044 056 0175.

KESÄKERHON ILMOITTAUTUMMISLOMAKE