Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on oivallinen paikka lepopäivän pyhittämiseen. Messussa kuulemme Raamatun sanaa, rukoilemme, nautimme ehtoollisen, laulamme ja koemme yhteyttä toisiin kristittyihin.

Huittisten kirkossa vietetään jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Sitä voi seurata myös Iskelmäradion kautta.

Vampulan kirkossa on jumalanpalvelus lähes joka sunnuntai, kesäaikaan noin joka toinen viikko. Kellonaika vaihtelee, katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huhtamon kirkossa kokoonnutaan messuun kerran kuussa. Katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huittisten seurakunnassa ehtoollisleipä on gluteeniton.

Huittisten seurakunnassa on käytössä
2. messusävelmäsarja.

TIEDOTUS

Jumalanpalvelukset järjestetään normaalin aikataulun mukaan, mutta hallituksen yhteisille kokoontumisille asettamien rajoitteiden vuoksi seurakunta voi toistaiseksi osallistua vain radion välityksellä.

Jumalanpalveluksen Huittisten kirkosta voit kuunnella Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz sunnuntaisin kello 10 alkaen. Huittisten kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen kaksi tuntia hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki.

Huittisten kirkon maalauksia.