Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on oivallinen paikka lepopäivän pyhittämiseen. Messussa kuulemme Raamatun sanaa, rukoilemme, nautimme ehtoollisen, laulamme ja koemme yhteyttä toisiin kristittyihin.

Huittisten kirkossa vietetään jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Sitä voi kuunnella sunnuntaisin suorana myös Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz sekä Iskelmä Satakunnan verkkosivujen kautta.

Vampulan kirkossa on jumalanpalvelus lähes joka sunnuntai, kesäaikaan noin joka toinen viikko. Kellonaika vaihtelee, katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huhtamon kirkossa kokoonnutaan messuun kerran kuussa. Katso tarkemmat tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Huittisten seurakunnassa ehtoollisleipä on gluteeniton.

Huittisten seurakunnassa on käytössä
2. messusävelmäsarja.

Keidasmessut

Keidasmessu on vapaamuotoinen ja ihmisläheinen jumalanpalvelus, jossa on kaikki jumalanpalveluksen peruselementit mukana.

Keidasmessua vietetään seurakuntakeskuksen Birgitta-salissa noin kerran kuussa sunnuntaisin klo 16. Jokaisella messulla on oma teemansa, musiikista vastaavat eri musiikkiryhmät vuorollaan, lapsille on omaa ohjelmaa ja messun jälkeen on joka kerta myös tarjoilu.

Keidasmessun toteuttamiseen osallistuu runsaasti vapaaehtoisia seurakuntalaisia ja esirukoukseen voi tuoda oman aiheensa lapulla.

Seuraavan kerran 27.9.2020

TIEDOTUS

Jumalanpalveluksissa noudatetaan hallituksen ja tuomiokapitulin antamia turvallisuusmääräyksiä. Muistetaan turvavälit, käsihygienia ja että vain oireettoman osallistutaan. Ehtoollista nautitaan poikkeusjärjestelyin.

Jumalanpalveluksen Huittisten kirkosta voit kuunnella edelleen myös Iskelmä Satakunnan taajuudella 93,00 MHz sunnuntaisin kello 10 alkaen.