Seurakuntien jalkapallon SM-turnaus 30.7.2017

Perinteinen Seurakuntien jalkapallon SM-turnaus pelattiin Tampereella Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 30.7. Huittisten seurakunta on osallistunut turnaukseen vuodesta 2006 lähtien.

Vuoden 2017 turnauksesta Huittinen nappasi viime vuoden tapaan toisen sijan.

Alkusarjassa koettiin tappio 1-2 Tampereen seurakuntien ST.Playersille, tasapeli Helsingin Malmin seurakunnan kanssa 1-1 ja voitot 1-0 Suur-Helsingin seurakunnasta ja 2-1 Tampereen seurakuntien Saints and Sinners-joukkueesta. Alkusarjassa ottelun kesto oli 2x15 min. 2 x 20 kestäneessä finaalissa ST.Players oli vahvempi maalein 3-0.

Huittisten joukkueessa pelasi 15-37 vuotiaita huittislaisia ja

huittislaistaustaisia nuoria ja heidän ystäviään.

Ylärivi: Leevi, Pete G,Repe,Petrus,YK,Ilari,Juho,Tatu,Lassi ja Sakke.

Alarivi: Lauri (MV), Petri (manageri),Thomas, Sanna,Jere,Kirill ja Teemu (C).

Seurakuntien SM-jalkapallon sijoitukset 2017:

1. ST.Players Tampere

2. Huittisten ev.lut. seurakunta

3. Suur-Helsingin seurakunta

4. Saints and Sinners Tampere

5. Malmin ev.lut. seurakunta

Petri Sorva, nuorisotyönohjaaja

Defibrilaattori

6.7.2017 11.14

Defibrilaattori

Kirkkoneuvosto päätti toukokuun kokouksessaan hankkia defibrillaattori seurakuntakeskukseen ja seuraavina vuosina Huittisten kirkkoon, Vampulan seurakuntatalolle ja Ylistenrantaan.

Defibrilaattori on sijoitettu seurakuntakeskuksen isoon eteistilaan Birgittasalin ja Toivonsalin väliselle seinälle.