Perhekerho

”Perhis-perhekerho” on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Lapset ovat kerhoajan oman aikuisen valvonnassa. Kerhoon voi tulla joka kerta tai aina silloin kun pääsee! Kerho alkaa yhteisellä laululeikki- ja hartaushetkellä, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut.

Perhekerho tarjoaa virkistystä arkipäivään ja makupaloja Jumalan sanasta kristillisen kasvun tueksi.
Tervetuloa mukaan!

Perhekerhot kokoontuvat

Huittisten seurakuntakeskuksessa (Papintie 1)
tiistaisin klo 9.30-11.30

Tervetuloa kaikki vanhat tutut ja uudet perheet!

PERHIS- avoin perhekerho alkaa ti 23.1.2018 ja jatkuu tiistaisin pitkälle kevääseen!
Erityisiä kerhotapahtumia:

13.2. LASKIAISTIISTAIN ULKOILMATAPAHTUMA srk-keskuksen pihamaalla. Tarjolla pullaa, kahvia, mehua ja "takkamakkaraa". (Huonon sään sattuessa kokoonnutaan normaalisti sisätiloissa.)
20.2. HIIHTOLOMAVIIKKO, ei kerhoa.
6.3. Liikuntarata sisätiloissa
27.3. LASTEN PÄÄSIÄISKIRKKO klo 10 Huittisten kirkossa, jonka jälkeen srk-keskuksessa leikkiä ja keittolounastarjoilu.
3.4. Ei kerhoa
1.5. Vappu, ei kerhoa
8.5. KEVÄTRETKI lähialueelle, kohde varmistuu kevään aikana.

Huhtamon Honkapirtin kerho
joka toinen keskiviikko klo 13-15 (parilliset viikot)
Sämpylä ja mehu/kahvitarjoulu klo 13-13.30.
Kerho on samanaikaisesti perhekerho ja kerho 1-6 lk tytöille ja pojille.
Kevään kerhotkerrat: 24.1., 7.2., 7.3., 21.3., 4.4. ja 18.4.

Vampulan perhekerho eli Murukerho
kokoontuu Vampulan srk-talolla
perjantaisin klo 10 - 11.30

Aikuinen ja lapsi askartelee