Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäiselle lapselle hyvä juttu! Seurakunnan kerhoissa lapsi saa tutustua Jeesukseen ja rakastavaan Taivaan Isään ja voi turvallisessa ilmapiirissä harjoitella monenlaisia elämäntaitoja yhdessä muiden samanikäisten lasten kanssa. Ryhmäkoot eivät ole suuria, joten jokainen lapsi saa leikkien ja ohjatun toiminan lomassa myös aikuisen jakamatonta huomiota.

Kerho-ohjaajina toimivat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat - Taina, Mari ja Anu.

Yhteystiedot:

Lapsityönohjaaja

Marjo Lehikoinen
marjo.lehikoinen@evl.fi
puh. 044 0560162

Lastenohjaajat:

Taina Saretsalo
Mari Tervaniemi
Anu Pihlava

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2018 KERHOIHIN 20.4.2018 MENNESSÄ

HUOM!
Ryhmäjaot tehdään hakemusten perusteella, joten ryhmäjaot saattavat elää!
Ilmoittautumislomakkeita saa päiväkerhosta.

TÄSTÄ
TULOSTETTAVA
ilmoittautumislomake

Lapsia leikkimässä päiväkerhossa
Kerhossa on kiva leikkiä kavereitten kanssa!
Päiväkerholaisia hyppimässä pomppupalloilla.
Liikkumisen iloa!

Meidät löytää myös Facebookista.

Päiväkerholaisten Facebook-ryhmä on suljettu. Jäseneksi pääsevät vain päiväkerholaisten vanhemmat. Siellä muistuttelemme silloin tällöin tulevista tapahtumista ja päivittelemme muuta mukavaa!
Ryhmän nimi on Huittisten seurakunnan päiväkerho.

Perhekerhon Facebook-ryhmä on julkinen. Siellä informoidaan ja muistutellaan tulevista perhekerhon tapahtumista.
Ryhmä löytyy nimellä Huittisten seurakunnan avoin päiväkerho.