KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Perhekirkot

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on huomioitu lapset. Ne ovat kestoltaan muita jumalanpalveluksia hieman lyhyempiä. Seurakunnan kerhoissa käyvät lapset ovat niissä myös usein laulamassa tai jossain muussa tehtävässä.

Syksyn kirkoista tietoa myöhemmin.

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on alle kouluikäisten lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Aamukirkkoihin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset kotiväen, hoitajan tai muun aikuisen kanssa!

Syksyn aamukirkot Huittisten kirkossa:

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Vampulan kirkossa:

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

MUUTA TOIMINTAA

5-vuotissyntymäpäivät
Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna 5-vuotta täyttävä seurakutalainen saa postitse kutsun. Juhlaohjelman lisäksi on askartelua ja tietenkin juhlatarjoilua. Jokainen päivänsankari saa syntymäpäiväjuhlassa myös lahjan. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin!

Yhteiskristillistä toimintaa

Koko perheen LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Kerho on toiminut jo yli kymmenen vuotta!

Leppis alkaa aina pienellä yhteisellä hartaudella, jonka jälkeen leikitään, lauletaan, askarrellaan, jutellaan ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.

Syksyn toiminnasta tiedotetaan myöhemmin.

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL