KIRKOT LAPSILLE JA PERHEILLE

Perhekirkot

Perhekirkot ovat erityisesti lapsiperheille suunniteltuja ja yleensä tavallista jumalanpalvelusta lyhyempiä kirkkohetkiä. Seurakunnan kerhoissa käyvät lapset ovat niissä usein laulamassa tai jossain muussa tehtävässä.

Syksyn perhekirkot Huittisten kirkossa:

su 1.10. klo 10     Mikkelinpäivä, enkelien ja lasten juhlapyhä. Päiväkerholaiset laulavat kirkossa.
to 14.12. klo 18   Hetki seimen äärellä, kauneimmat joululaulut lapsiperheille.
su 24.12. klo 12   Jouluaaton perhekirkko

Lasten aamukirkot

Lasten aamukirkko on alle kouluikäisten lasten pieni kirkkohetki, jossa iloitaan yhdessä olemisesta ja tuttujen lastenvirsien laulamisesta omassa kotikirkossa. Aamukirkkoihin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset kotiväen, hoitajan tai muun aikuisen kanssa!

Syksyn aamukirkot Huittisten kirkossa:

ti 12.9. klo 9.30     Jeesus meitä rakastaa
ke 1.11. klo 9.30   Taivaan Isän sylissä
ti 28.11. klo 10      Lasten adventtikirkko

Vampulan kirkossa:

pe 15.9. klo 10
pe 13.10. klo 10
pe 10.11. klo 10

MUUTA TOIMINTAA

5-vuotissyntymäpäivät
Seurakunta järjestää vuosittain isot syntymäpäiväjuhlat, jonne jokainen sinä vuonna 5-vuotta täyttävä seurakutalainen saa postitse kutsun. Juhlaohjelman lisäksi on askartelua ja tietenkin juhlatarjoilua. Jokainen päivänsankari saa syntymäpäiväjuhlassa myös lahjan. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin! :)

Yhteiskristillistä toimintaa

Koko perheen LEPPIS-kerho Nuorisoklubilla lauantaisin klo 11-13

Leppis-kerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Kerhoa on pidetty jo huikeat kymmenen vuotta!

Leppis alkaa aina pienellä yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen leikitään, lauletaan, askarrellaan, jutellaan ja syödään hyvää kotiruokaa. Ateria on maksuton.
Kerho alkaa la 23.9. ja jatkuu 18.11. saakka (ei pyhäinpäivänä 4.11.)

Tervetuloa kerhoon uudet ja vanhat kerholaiset!

Toiminnasta vastaavat Huittisten seurakunta, Huittisten vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko, Huittisten kaupunki, Pelastakaa lapset ry sekä MLL