Lähetystyö

Lähetystyön tehtävänä on osallistua kolmiyhteisen Jumalan pelastavaan toimintaan koko maailmassa. Jeesus antoi lähetyskäskyn: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni..."
Lähetystyön painopiste on siellä, missä ei ole kristillistä kirkkoa tai missä kristityt ovat vähemmistönä. Tavoitteena on maailmanlaajuisen kristillisen kirkon kasvaminen. Se tapahtuu sanallisen todistuksen, palvelun ja keskinäisen yhteyden kautta.
Lähetystyötä pidetään esillä paitsi jumalanpalveluksissa niin myös lähetyspiireissä, myyjäisissä, lähetyslounaalla, lauluilloissa, arpajaisissa jne.

Seurakuntakeskuksen Helena-salissa kokoontuu:
Maanantaisin (parillisten viikkojen ma) Lauttakylän lähetyspiiri
Tiistaisin Kansanlähetys

Vampulan seurakuntatalon Hannan tuvalla kokoontuu: Joka kuukauden 1. torstai klo 12 Hanna-työn Naiset toivon lähteellä-piiri,Laura ja Jyrki Smolander.

Huittisten seurakunnan nimikkolähetit ja nimikkokohteet:

"Herra siunaa kaikkea evankeliumi- ja lähetystyötä eri lähetysjärjestöjen kautta kaikkialla maailmassa ja siunaa erityisesti omia nimikkolähettejämme."

Sari - Johanna Kuittilo Israelissa (Suomen Lähetysseura)

Hannu ja Päivi  Heinonen Keniassa (SEKL)

Sinnamari Iso- Rautio Urugyaissa ja Marika Lähteenmäki Espanjassa, Valenciassa (Lähetysjärjestö La Roca)

Sakari Heinonen Kyproksella (SEKL)