Yhteiskristillinen Seder-ateria

Huittisten Vapaaseurakunta, Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen

Seder-ateria on juutalainen juhlapäivällinen, jonka aikana syödään tarkoin valittuja ruokalajeja ja luetaan Raamattua.

Yhteiskristillinen Seder-ateria nautitaan vapaakirkon alakerrassa (Lauttakylänkatu 1) klo 17:00 alkaen.

Kokenut juutalaistyötä tekevä rovasti Pekka Luukkala opettaa ruokailun yhteydessä Raamatun mukaan tämän juutalaisen juhlan kristillisestä merkityksestä. Seder-ateria liittyy keskeisesti myös Uuden Liiton muodostumiseen.

Ateria on maksullinen (20 €) ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen 20.4.2018 mennessä Pirkko Mäkiselle puh. 040 5168 442.

Järjestäjä

Huittisten ev.lut.srk, Huittisten Vapaaseurakunta, Huittisten Kotikirkko - Helluntaiseurakunta

Järjestäjä

Huittisten seurakuntakeskus

Kesäillan hartaus

Seurakunnan vastuuryhmien järjestämä perinteinen kesäillan hartaus.

Huittisten seurakuntakeskus

Kesäillan hartaus

Seurakunnan vastuuryhmien järjestämä perinteinen kesäillan hartaus.

Ylistenrannan leirikeskus

Iltapäivä Ylistenrannassa

Ota oma kyyti ja ajele Ylistenrantaan viettämään iltapäivää. Seurakunnan leirikeskus on avoinna kaiken ikäisille.