"Perhis"-perhekerho

ti 27.3. kello 10.00 - kello 12.00

LASTEN PÄÄSIÄISKIRKKO klo 10, jonka jälkeen perhekerho jatkuu srk-keskuksessa. KEITTOLOUNASTARJOILU klo 11-12 (vapaaehtoinen ruokamaksu)

”Perhis-perhekerho” on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, jonne ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Lapset ovat kerhoajan oman aikuisen valvonnassa. Kerhoon voi tulla joka kerta tai aina silloin kun pääsee! Kerho alkaa yhteisellä laululeikki- ja hartaushetkellä, jonka jälkeen aloitetaan päivän leikit, askartelut ja tietysti kahvittelut. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAIKKI TUTUT JA UUDET PERHEET!

Huittisten seurakuntakeskus

Kesäillan hartaus

Seurakunnan vastuuryhmien järjestämä perinteinen kesäillan hartaus.

Ylistenrannan leirikeskus

Iltapäivä Ylistenrannassa

Ota oma kyyti ja ajele Ylistenrantaan viettämään iltapäivää. Seurakunnan leirikeskus on avoinna kaiken ikäisille.

Ylistenrannan leirikeskus

Iltapäivä Ylistenrannassa