Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Huittisten kirkko

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Huittisten kirkossa

Saarna ja liturgia Rauno Herranen, avustajana Tiina Rumpunen, kanttorina Helena Kivimaa ja urkurina Jussi Uutaniemi. Jussi soittaa alkumusiikkina Sibeliuksen Finlandian.
Hanna-Maria ja Henriikka Varpula soittavat viululla "Taivas on sininen ja valkoinen", vastausmusiikkina Väinö Hannikaisen "Kehtolaulun" ja uskontunnustuksen jälkeen "Orvon huokauksen".
Veteraanien lauluveljet laulaa lopussa "Kiitoslaulun"

Aiheena on "Kiitos isänmaasta". Liturginen väri on valkoinen ja alttarilla palaa neljä kynttilää.

Kolehti menee veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuu ry:n kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen lippuvartio johdattaa seppeleenlaskijat sankarihaudoille. Matkalla lasketaan seppeleet myös muille muistomerkeille. Sankarihaudalla puhe. Partiolaiset laskevat havuseppeleet. Mieskuoro laulaa "Oi, kallis Suomenmaa".

Huittisten kirkko

Messu Huittisten kirkossa

Kantolaavu (Toimintalomantie 2, Säkylä)

Partioilaisten metsäkirkko

Partiolaisten metsäkirkko Kantolaavulla

Huittisten seurakuntakeskus

Keidasmessu

Keidasmessu Birgitta-salissa. "Tie, totuus ja elämä", saarnaajana Veikko Rantanen.