Huittisten kirkko

Messu Huittisten kirkossa. Rippikoulusunnuntain merkeissä tulevat rippikoululaiset vanhempineen tervetuloa messuun.

Saarna ja liturgia Minna Kultalahti, avustajana Hannele Tenhu. Kanttorina Helena Kivimaa, joka johtaa myös Tuomaskuoroa.

Virret: 327, 135, 341b, 932, 513 ja 930

Sunnuntaina aiheena "Kiitollisuus"

Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta.

Rippikoulusunnuntain messun jälkeen on seurakuntakeskuksella infotilaisuus rippikoulusta vuoden 2018 rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen.

Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu.

Huittisten seurakunta

Ekumeenisen viikon ristikulkue

Ristikulkueen alkuhartaus kirkossa, kulkue kulkee reittiä: Kotikirkko - Vapaakirkko - SLEY:n rukoushuone

Messu Huittisten kirkossa.

Vampulan seurakuntalo

Neulekirkko (messu)

Neulekirkko Vampulan srk-talolla. Messun aikana voi kutoa ja kolehdin voi antaa neuleina.