Etsi sivustolta:

Kirkolliset ilmoitukset

PYHÄPÄIVÄ

Su 2.8.
Klo 10 Messu Huittisten kirkossa, Santahuhta, Kultalahti, Kivimaa. Virret: 434, 130, 443, 525, 222a, 460. Kolehti: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry:lle.
Klo 18 Suvi-illan hartaita säveliä Huhtamon kirkossa, muk. Marika Lähteenmäki, Katariina-kuoro, Kivimaa. Kolehti Lähetysystävät La Rocalle. Kirkkokahvit.
Klo 18 Ylistysilta Sley:n ruk.huoneessa, Lehtimäki, vieraana duo Elisa Hänninen ja Eveliina Sydänlähde.

VIIKKOTILAISUUDET

To 30.7.
Klo 14.30 Kirkkokuoron  lähtö srk-kesk. pihalta kimppakyydein Ylistenrannan virkistyspäivään.

Ma 3.8.
Klo 18 Lauttak. läh.piiri Helena-salissa, Honkanen.

Ti 4.8.
Klo 12 Rukoushetki kirkossa.
Klo 18 Raamattu- ja lähetysilta Helena-salissa, jatketaan psalmeihin tutustumista.

Ke 5.8.
Klo 17 Rukouspiiri Israelin ja Suomen puolesta, takkahuone.
Klo 18 Kesäillan hartaus Wanhan Pappilan syreenilehdossa, sateella sisätiloissa, Kasvatustyön vastuuryhmä.

To 6.8.
Klo 18 Lähetysavun seurat Helena-salissa, Koivuniemi, Helinit, Jokiniemi.

TULEVAA:

13.8 klo 15 alkaen lähetystyön virkistyspäivä Ylistenrannassa. Raili Tapio Sansasta kertoo ja näyttää kuvia Kroatiasta. Saunomista, makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa.

AVIOLIITTOON VIHITTY
Oskari Petri Johannes Marku ja Anette Johanna Matintalo,
Jose Henrik Sylvester Viljanen ja Petra Pauliina Eriksson.

Vampulan kappeliseurakunta

La 1.8.
Klo 12 Peltilintuleirin messu Tuulikki-Vampulan lentokentällä, Kari Mannermaa, Pertti Söderlund, Honkanen. Messun jälkeen lounas, johon voi lunastaa ruokalipun paikan päällä.

Tulevaa:

8.-9.8. Ystävyysseurakuntalaisia Käinasta vierailee Vampulassa.

La 8.8. Klo 18 Yhteinen illanvietto Liisa ja Ilpo Hosikella, Soinilantie 399.

Su 9.8. Klo 10 Messu Vampulan kirkossa, jonka jälkeen lounas ja juhla srk-talolla.

Tervetuloa mukaan tapaamaan ystävyysseurakuntalaisia. Tied. Elisa Kisamaa p. 044-0560163.

KIRKKOHERRANVIRASTO I Papintie 1, Huittinen I puh. (02) 5601 600 I email: huittinen.srk@evl.fi I Avoinna: ma-pe 9.00-14.30
web design Huima: using NemoCMS